2777
2789

سلام 

خانوم‌های عزیز کسی دکتر آرزو خوانساری رو میشناسه؟

ایشون متخصص گوش و حلق و بینی هستند و ظاهرا تازه از شهر سلماس اومدند تهران

اینجا به سبک وی که بینی رو ظریف عمل میکنند، عملهاشون رو انجام میدن

کارهاشون قشنگه 

البته فقط من پیج اینستاشونو دیدم. 

کسی اطلاع داره کمکم کنه؟

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....

خیلی دکتر خوبیه عزیزم دوتا از دوستای من پیش دکتر خوانساری نیا بینیشونو عمل کردن برای سبک وی معروف بینی ظریف و کانتور شده 

آدرس : سعادت آباد ،سروغربی،جنب باشگاه ورزشی دلفین،پلاک۹, ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون ،)طبقه چهارم

شماره تماس :‌ 09934173244 
این پیج اینستاشون
https://www.jarahibiniv.com/

خیلی دکتر خوبیه عزیزم دوتا از دوستای من پیش دکتر خوانساری نیا بینیشونو عمل کردن برای سبک وی معروف بینی ظریف ....

ممنونم عزیزم خوبه که تجربتونو میگید به اینستا نمیشه زیاد اعتماد کرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم خوشگلااا

امروز برای معاینه رفتم مطب دکتر خوانساری نیا 

خیلی شلوغ بود چون معاینه رایگان بود ساید بالای ۵۰ نفر اومده بودند...

حدود شش هفت نفر از افرادی که با ایشون عمل کرده بودند رو دیدم 

همشون راضی بودند و تنفسشون خوب بود و در ضمن بینی شون به لحاظ ظاهری خیلی قشنگ بود.

به منم گفت بینیت قشنگ میشه و انحراف بینی داری که توی عمل درستش میکنم.

منم بیعانه دادم و انشالله دی ماه عمل دارم

دعا کنید خوب بشه بینیم

خانوم خوشگلااا امروز برای معاینه رفتم مطب دکتر خوانساری نیا  خیلی شلوغ بود چون معاینه رایگان ...

منم عمل کردم پیشش.چهارشنبه الان چهار روزه 

پروردگارا من به خیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم !!!
منم عمل کردم پیشش.چهارشنبه الان چهار روزه 

به به مبارک باشه عزیزم

چه مدلی عمل کردید؟

کجا عمل کردید

من هر کی رو دیدم راضی بود با پنج شش نفر صحبت کردم.

البته یه روز بیشتر مطبشون نرفتم

میشه از تجربه عملشون هر وقت که احساس کردید زمان دارید برام ؟

خانوم خوشگلااا امروز برای معاینه رفتم مطب دکتر خوانساری نیا  خیلی شلوغ بود چون معاینه رایگان ...

سلام عزیزم ب سلامتی منم دارم تحقیق میکنم بین دکتر مقتدر و رضا کریمی و دکتر خوانساری موندم

❤️دخترام دنیام❤️
سلام عزیزم ب سلامتی منم دارم تحقیق میکنم بین دکتر مقتدر و رضا کریمی و دکتر خوانساری موندم

خیلی هم خوبه 

ایشالا بهترین تصمیم رو بگیرید...

والا من فقط چند تا نمونه کار دکتر خوانساری نیا رو از نزدیک دیدم و واقعا خوب بود 

تو ماه های مختلف ازیک و دو ماه تا پنج ماه بعد عمل که همشونم هیچ مشکل تنفسی نداشتند.

و فرم بینیمشون هم قشنگ بود.

دقیقا فردا روز هفتمه که عمل کردم ...من نیمه فانتزی به سبک وی خواستم ازش ..منم یک بار فقط برای مشاوره رفتم و کارشو از نزدیک همون موقع دیدم که خوشم اومد و هیچ جای دیگه هم نرفتم .. منشی گفت یکم اذر وقت عملمه ولی چون هفت شب بود من کنسل کردم گفتم راهم دوره و دکتر ممکنه خسته باشه گفتم حتما تایم روز میخوام و برای شونزدهم ده صبح وقت داد 

روز عمل ساعت ده مرکز جراحی شفا بودم .. قبل من یک نفر دیگه هم عمل داشت ..پرونده رو کامل کردن برام گقتن صبر کنم ،،لباس دادن .. ساعت دوازده و ربع با پرستار رفتیم طبقه بالا .اول سوال پرسیدن که سابقه جراحی، لنز و گیره و کش و..نداشته باشم..بعد یکی اومد عکس از تمام رخ و نیم رخ و .. گرفت .. بعد رفتم اتاق دیگه دراز کشیدم ..دکتر اومد بهم گفت چه مدلی میخوام منم حرفمو گفتم ..بعد دکتر بیهوشی اومد خییییلی مهربون و شوخ بودن همشون ،،من اصلا استرس نداشتم .. بعد دستم انژیو زد یه چیز به پام چسبوند و ماسک گذاشت که گفت نفس بکش و چند ثانیه بعد بیهوش شدم 

بعد که به هوش اومد گفتم سردمه و اب میخوام .. اب ریختن لب و گلوم و پتو کشیدن چند تا سوال پرسیدن که ج دادم ولی به شدت خوابم میومد و چرت میزدم .. دستمو دو نفر گرفتن سوار ویلچرم کردن .. بردن پایین باز کمک کردن رو تخت گذاشتن .. و سرم وصل کرد برام .. ساعت چهار و نیم بود که اوردنم پایین .. دقیقا چهار ساعت طول کشید .. ولی خب نفر قبل من دو ساعت و نیمه کارش تموم شده بود .. 

ورم هم زیاد نداشتم چون واقعا نمک نخوردم اب اناناس تندتند میخوردم .. تامپون هم سه روز بعدش دراورد ..اولش نمیتونستم ومیترسیدم از بینی نفس بکشم ولی بعد از شسشتشو راحت تر شد .. الانم که شش روز گذشته راحت میتونم نفس بکشم فقط بعضی وقتا پر میشه و میگیره که لخته خون هایی هست که مونده و اونم بعد شستن بینی تخلیه میشه

بعد عملت تونستی  بهم بگو خبر داشته باشم ازت 😁

عزیز دلم واقعا تبریک میگم

چه قدر خوب

پس خداروشکر اذیتش کم بوده برات

شنیده بودم کلینیک افق عمل میکنه پس اونجا هم هست

شما پس از تهران نیومده بودی نه؟

بازم تبریک میگم

اون ورم هم ایشالا زود میخوابه

سوراخش هم درست میشه کم کم

راستی میتونم بپرسم چند سالته عزیزم؟