2777
2789
عنوان

پیرشدن

89 بازدید | 7 پست

سلام من۴۲ سالمه همه بهم میگن حاج خانم حتی کلمه ی مادر هم میشنوم من چندسال پیش افسردگی گرفتم ودایم سرگیجه و استرس داشتم برای همین یهو صورتم آب شد و پراز چروک شد افقی وعمودی هزینه ی کلینیک های زیبایی هم ندارم هرکاری میکنم پذیرشش برام سخته که از الان بهم بگن مادر نمیدونم چیکارکنم آبرسان وضدچروک ایرانی استفاده میکنم فایده نداره ازخودم بدم میاد پیر شدن طبیعیه ولی از ۳۵ سالگی روحیه آدم رو داغون میکنه خیلیها همسن من یاچند سال بزرگترن ولی یه دونه چروک هم ندارن ومیدونم حتی کرم مرطوب کننده هم نمیزنن چه برسه کارهای دیگه خلاصه جهت دردودل بودبا دوستان نی نی سایتی میدنم راه  چاره ای نداره آقاهه یاخانمه چندسال ازمن بزرگتره توخیابون به من میگه حاج خانم یامادر😔😔😔

اگه ميتوني پول هات رو كم كم جمع كن بوتاكس و فيلر و پروفايلو تزريق كن

واقعا تاثير داره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

من از شما ۲ سال بزرگتر هستم. اصلا براتون مهم نباشه، چه اسمی خطابتون می کنند. مهم این هست که خودتون دل زنده باشید و فکر نکنید پیر هستید. برید دنبال یاد گرفتن مهارت های جدید، ورزش، هنر، خودتون را مشغول نگه دارید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوتاکس 

فیلر خط خنده 

فیلر لب

ورزش کن  اندامت خوب باشه 

رنگ شاد بپوش 

تیپ جوانی بزن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بوتاکس   فیلر خط خنده    فیلر لب  ورزش کن  اندامت خوب باشه  ...

به خدا آرایش میکنم ،لباسهای به روز میپوشم حالاتو رنج قیمتی که درتوانم هست روسری سرم نمیکنم الان که هواسرده شال وکلاه دارم ،بازم حاج خانم نمی دونم ولله خود طرف ده سال ازمن بزرگتره خندم میگیره حالاچادری  بودم یه چیزی 

من از شما ۲ سال بزرگتر هستم. اصلا براتون مهم نباشه، چه اسمی خطابتون می کنند. مهم این هست که خودتون د ...

نمیدونم خیلی رو حاج خانم حساس شدم نمیدونم چی مرضی دارن ملت آخه باید حاج خانمی به آدم بیاد من مانتو کوتاه میپوشم خیلی باحجاب هم نیستم شلوار کوتاه ،کتونی ،شال وکلاه ،آرایش حالاجالبه خواهر شوهرم ۳ سال ازمن کوچکتره عشق میکنه بهش میگن حاج خانم😁 

خیلی دوست دارم ولی هزینه هاش بالاس

هر دفعه يه كاري انجام بده

از بوتاكس شروع كن كه ارزونتره

دور چشم پيشاني خط اخم رو بوتاكس كن همون صاف بشه روي كل صورتت تاثير داره

فقط جاي خوب برو

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕