2777
2789

دکترم مطب نداره توی کلینیک بیمارستانه، گفت ده روز بعد از سز بیا برات بکشم صبح رفتم کلینیک تعطیل بود ، الان بخیه بیشتر از ده روز تو بدنمه بنظرتون چی‌میشه خطرناکه؟؟ دیگه رفت تا شنبه 🥺

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو هر درمونگاهی بری میکشن..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببين حالا تا شنبه مشكلي نيست ولي بيشتر بشه باعث عفونت ميشه حتما شنبه بري

وای خدا از همین میترسم 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
برو هر درمونگاهی بری میکشن..

یعنی اورژانس بیمارستان هم برم میکشن؟

منم ۱۵روز طول کشید تا برم اخرم دیدم نمیتونم برم بیمارستانه ک دکترم بکشه رفتم درمونگاه سر خیابون کشی ...

یعنی همین تزریقاتیا اینا هم‌میشه برم ؟

وای خدا از همین میترسم 

ببين ميگن ١٠ تا ١٢ روز بيا واسه همين ميگم الان نترس اوكيه ولي بيشتر نشه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یعنی اورژانس بیمارستان هم برم میکشن؟

اورژانس نمی‌دونم والا ولی این همه درمانگاه هست همه جا یکدومو بری میکشن منم خیلی میترسیدم فک کردم الان. چ کار شاخیه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

هیچی ام نشد!با سه چهارروز اینور اونور باعث هیچی نمیشه خیالت راحت

باش عزیزم مرسی 

منم ۱۵روز طول کشید تا برم اخرم دیدم نمیتونم برم بیمارستانه ک دکترم بکشه رفتم درمونگاه سر خیابون کشی ...

منم

ببين ميگن ١٠ تا ١٢ روز بيا واسه همين ميگم الان نترس اوكيه ولي بيشتر نشه

اوکی عزیزم