2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم پزشکه سوالت رو بپرس اگه اطلاعاتی داشته باشم کمکت میکنم

یکی از دوستام ۱۰۰ تا متورال خورده اتفاقی واسش نیوفتاده ولی میترسم به شوهرش بگم ببرتش دکتر خودش از زندگی خسته شده هرچی راهنمایی میکنم گوش نمیده

🤍
یکی از دوستام ۱۰۰ تا متورال خورده اتفاقی واسش نیوفتاده ولی میترسم به شوهرش بگم ببرتش دکتر خودش از زن ...

چند ساعت گذشته ؟

بهتره بستری بشه

هرچند از اونور به خاطر احتمال خودکشی براش خیلللللی سخت میشه شرایط 

چند ساعت گذشته ؟ بهتره بستری بشه هرچند از اونور به خاطر احتمال خودکشی براش خیلللللی سخت میشه شرایط ...

میگه دیروز خوردم. امشب باهاش حرف زدم باهاش هرچی قسمش دادم نکن میگه من یه مدته دارم این قرص رو میخورم

🤍
کی خورده؟ بگو ببرن شستشوی معده بدن

امروز بهم گفت یه مدته داره میخوره هیچ اتفاقی نیوفتاده واسش ولی میگم نکنه قرص زیاد کلیه و کبدشو از کار بندازه اصلا این قرصه نمیدونم برای چیه

🤍
یه جا خورده یا طولانی مدت اخه میگین چند مدته داره میخوره؟ 

نمیدونم والا گفت دارم روزی ۱۰۰ تا میخورم یه مدته مثلا خود دیروز یه عالمه خوردم حتی در خونش هم رفتم ولی نمیاد دکتر

🤍
نمیدونم والا گفت دارم روزی ۱۰۰ تا میخورم یه مدته مثلا خود دیروز یه عالمه خوردم حتی در خونش هم رفتم و ...

امکان نداره صدتا بخوره اونم طولانی مدت و چیزیش نشه عزیزم! متورال روی قلب اثر میذاره و مطمئنا حالش بد میشه