2777
2789

امشب کل طایفه ریختن خونه مادربزرگم طرف پدری

اونا مارو دعوت نکردن

و قراره زن عموم برای اولین بار بره خونه مادربزرگم 

براش کلی هدیه گرفتن 

و مامانمم دلش خونه نشسته خونه به بابام میگه از این به بعد بری خونه مامانت پاتو قلم میکنم😂😂

میگه چرا ۲۰ سال پیش واسه من هیچ کادویی نگرفتن واسه اون گرفتن 

یا میگه چرا ارزش قائل نشدن به تویی که پسرشی بگن امشب و بیا خونه ما زن داداشت برای اولین بار میخواد بیاد

هیچی دیگه مامانم داره داد میزنه که ۲۰ سال پیش چرا ما برای ماه عسل نرفتیم روسیه

بابامم یه گوشه نشسته با مظلومیت فوتبالو نگاه میکنه میگه خانم حق میگی😂😂😂🖐🖐

انشالله جبران میکنم خانم 

پاشو یه نیمرو بپز بیار بخوریم از ظهر منو به خاطر طایفه من گشنه نگه داشتی بخدا اونا به گرد پای تو هم نمیرسن😆😂

مامانم میگه نمیخوام من اگه عقل داشتم زن تو نمیشدم 

۲۰ ساله داری منو گول میزنی😐😂😂💔

امشب هممون گشنه میمونیم😂😂👌

دوساعته دارم بهشون میخندم😂😂😂

که چرا ۲۰ سال پیش ماه عسل روسیه نرفتن😂😂😂😆😆😆

و بابام مثل عموم برای مامانم گردنبند ۱۰ پهلوی نگرفته😐😂💔

خدا ❤

🤣🤣🤣🤣🤣

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی بگردم 

عاشق مامانت شدم😂😂😂😂

دلم واس بابات ضعف رفت🥺😍

خدا واس هم نگهتون داره😍😍😍😍

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

😆😆😆😆😆😆ولی خب مامانت هم تا حدودی حق داره و واکنشش طبیعیه 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

سلام عزیزه دلم نخند به مامانت ...آرزو که تو دل یه زن بمونه مثل یه دمل چرکی یه روز سر وا می کنه ...الان می خندی ولی دعا می کنم این روزا و این حس،رو تجربه نکنی ...حس،کنی دیده نشدی و کم دیده شدی ....بیچاره مامانت 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
😂😂الله اکبر نخند دخترررر خب چرا دعوت نکردن مادرتو😐حق داره ناراحت شه منم بودم آتیش میزدم همشونو ...

خخخخ درکتون میکنم بیچاره زنا همیشه حرص میخورن و کاری از دستشون بر نمیا😢😂💔

خدا ❤