2777
2789

نه خودشون وسایل میگیرن نه میزارن ما بگیریم

از نظرشو هم همچی حیفه مثلا یه لباسی میخوای بخری میگه حیفه فلان پولو بدی به این 

یا فقط دوس دارن مثل گدا ها لباس ۱۰ سال پیشو بپوشیم 

و اصرار هم دارن که بیا با هم بریم بازار 

و یا وقتی میخوان یه چیزی بخرن مثلا قیمت یه لباس ۱۰۰ تومنی رو اونقد چونه میزنن میارن ۲۰ میکنن آدم بخدا خجالت میکشه

یا دس رو هر چی میزاری میگن میخوای چیکار:/

چقدر کسل کننده و اعصاب خورد کننده هس رفتن یه آدم ولخرج با یه آدم خسیس به بازار

قطعا اگه یه روز ازدواج کنم باید شوهرمم مثل خودم ولخرج باشه👌شما هم همینکارو کنین

خدا ❤

حرف حق

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

باز بگن نخر خوبه

بعضياشون چتر ميشن رو اون يكي😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولخرجی با بی پولی همخوانی نداره

شوهره پولدار کن 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وای واقعا با کسی که خرید همه چیزو رو بی مورد میدونه بازار رفتن یه عذاااااب بزرگه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

وااای یادمه یه خانمی اینجا تاپیک زد

پول غذای یکی از همکلاسیاشو حساب کرده بوده 

😅😅😂

نذاشته بود غذا تبدیل به 💩

زود پیام داده بود پولشو خواسته بود

بعضیا یه ذره سفتن ناراحت نشو

💍♥ i said yes