2777
2789
عنوان

بداخلاق

152 بازدید | 14 پست

سلام دوستای مهربونم

من همیشه پنجشنبه ها میام خونه پدرم 

الان زنگ زدم ب شوهرم میگم چی خوردی میگه هیچی

با عصبانیت 

بعد کلا ی زنگ هم نمیزنه همش عصبانیه 

بعد از ظهر زنگ زدم بهش گفت خودم زنگ میزنم بهت دیگ زنگ نزد 

نمیدونم چرا هرموقع میام اینجا اون ی جوری میشه

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

حسوده

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باهم برین خب

نمیاد بعضی موقع ها

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰
تحمل دوریتو نداره عزیزم

ن اتفاقا همش دلش میخاد من نباشم

طلبکاران می‌کنه یه جورایی حس میکنم 

اره

شوهر منم حوصله زنگ نداره زنگم بزنم کوتاه ج میده ولی حضوری اینجوری میست شاید شوهر شماهم حوصله اش نمیکشه

رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْدًا وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ. خدایا شکرت

خب بگو همسرت هم بیاد اونجا غذا بخوره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

علیک