2777
2789

من ذخیره تخمدانم نیم درصده پلی کستیکم هستم،الان میخوام ب سبک دکترتاجیک اصلاح سبک کنم کسی بوده ک انجام داده باشه ونتیجه گرفته باشه وباردارشده باشه؟؟؟از چ مکمل ها ودارویی هایی استفاده کردید؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳دهم بودم دو سال پیش و باردار شدم 

به سلامتی عزیزم. مبارکت باشه. منم ۳ دهم هستم و ۵ ماهه اصلاح سبکم. ولی هنوز هیچ خبری نشده.😞😞 شما هم اصلاح سبک بودین؟ بعد از چند ماه باردار شدین؟

به سلامتی عزیزم. مبارکت باشه. منم ۳ دهم هستم و ۵ ماهه اصلاح سبکم. ولی هنوز هیچ خبری نشده.😞😞 شما هم ...

بنظر من اینا همش یک عدد هستن 

من ماهی که آزمایش دادم و فهمیدم ۳دهم هستم دکتر گفت برو آی وی اف من ۲۶ سالم بود و نرفتم ولی فولیکول خوب داشتم برام آمپول اچ سی جی تجویز کرد درست همون ماه باردار شدم

بنظر من اینا همش یک عدد هستن  من ماهی که آزمایش دادم و فهمیدم ۳دهم هستم دکتر گفت برو آی وی اف ...

ورور آقایان ممنوع
تبادل تجربه برای خانمهای نابارور
لطفا مارو به بقیه معرفی کنید

https://eitaa.com/joinchat/301596952C63506fadaa

من ۳دهم بودم دو سال پیش و باردار شدم 

سلام عزیزم مبارکتون باشه میشه بگید چه کارایی انجام دادید برا بارداری؟!منم ذخیره پایینم همسرم هم واریکوسل خفیف داره دکترا میگن تا وقتو  از دست ندادی برو ivf ولی از عوارضش میترسم لطفا راهنمایی کنید

سلام عزیزم مبارکتون باشه میشه بگید چه کارایی انجام دادید برا بارداری؟!منم ذخیره پایینم همسرم هم واری ...

من ذخیره ام پایین بود ولی خب تخمک های خوبی داشتم هر ماه الانم هر ماه تخمک گذاری دارم و پریودام منظمه فک میکنم بخاطر همین باردار شدم 

اتفاقا دکتر منم همینو گفت که معطل نکن برو آی وی اف ولی من خودم میدونستم تخمک گذاری دارم درسته اولش بینهایت ترسیدم و داشتم افسرده میشدم ولی نمیخاستم برم آی وی اف و خداروشکر همون ماه چون تخمک خوب داشتم آمپول اچ سی چی زدم و باردار شدم

و اما من خیلی خیلی گرمی استفاده میکردم .

شما چند ماهه اقدام هستید؟

خدا رو شکر

منم پریودم منظمه یک سالی هم هست اصلاح سبک میکنم ولی فک میکنم بخاطر واریکوسل همسرم باردار نمیشم چون دکترا میگن با ذخیره کم هم میشه باردار شد

سه ساله اقدامم