2777
2789
عنوان

رفلاکس دخترم

84 بازدید | 17 پست

دخترم سه ماهشه .رفلاکس داره.دو ماهه بهش اس امپرازول میدم بازم بالا میاره ی ماه پیش  دکتر گفت کمکی بهش شیر خشک ببلاک ای آر بده.دوسه روزه اونم بالا میاره.بعد دوسه ساعت که از شیر خوردنش میگذره بازم بالا میاره.مگه شیر چقد زمان میبره که هضم شه.زیر سرشم بلند میکنم وقتی میخوابونم.دیگه چیکار کنم توروخدا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروغ بگیر.

خوابیده بهش شیرنده.حجم شیرو کم کن.

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
پسر من ۳ هفته هست به دنیا اومده خیلی نفخ داره قطره هم میدم فایده نداره 

چی بهش میدی؟؟من گفتم نفخ داره دکتر گف عیب نداره هیچی نداد.الان ۱ماهگی میخا برم بگم بنویسه هرجور شده

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8