2777
2789
عنوان

شوهرم برگشته به مادرش میگه بیا یه ماه خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 41 پست
چقد شوهرت شبیه شوهر منه.منتها من وقتی دوس ندارم بیان با اینکه شوهرم ناراحت میشه تعارف نمیکنم سکوت می ...

شوهره توام انقد پیلس؟

من اخه مجبورم همش بشینم تو خونه اگر نه بیان 

خوبه ک تو خودت نمیریزی من دیگ کشش ندارم

✨🪐Reckless 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا  من نمیدونم چ فکری با خودش میکنه

متوجهش کن بعد تنهاست ممکنه به چیزی نیاز داشته باشه یا کمکی چیزی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

متوجهش کن بعد تنهاست ممکنه به چیزی نیاز داشته باشه یا کمکی چیزی

فایده نداره 

ی سری مادرشوهرم میخاس بره مشهد بعد ما خونشون بودیم با برادر شوهرم 

پدرشوهرمم نبود اون شب کلا 

میخاستیم بریم خونمون این شوهرم گیر داده ک مامان باید بیای توهم حالا اون هی میگه اینجا کار دارم این میگه نه باید بیای برادر شوهرم برگشته میگه مامان همینجا خوبه تا کاراشو بکنه که بتونه بره مشهد 

فایده نداش آخرسر مادرشو بلند کرد آورد

✨🪐Reckless 
شوهره توام انقد پیلس؟ من اخه مجبورم همش بشینم تو خونه اگر نه بیان  خوبه ک تو خودت نمیریزی من ...

خیلی پیلس.

هی میگه بیاین چرا نمیاین. بعد اونام میان زیاد میمونن. دو سه روز میمونن حداقل.  مامانشم همش میگه شوهرت هی میگه بیاین.  اوووووف جیگرم ازشون خونه کاش  میشد نبینمشون

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
خیلی پیلس. هی میگه بیاین چرا نمیاین. بعد اونام میان زیاد میمونن. دو سه روز میمونن حداقل.  ماما ...

هوووفففف باز آخه میان میخان برن. این نمیزاره😐

✨🪐Reckless 
فایده نداره  ی سری مادرشوهرم میخاس بره مشهد بعد ما خونشون بودیم با برادر شوهرم  پدرشوهرم ...

میترسم بگم اعتراض کن بدتر بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بنظرت زیادی بش رو ندادم؟

دادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40