2777
2789
عنوان

در ارتباط با گوشی آیفون...

804 بازدید | 18 پست

اونایی که آیفون دارن اینکه میگن خیلی از قابلیت هاش تو ایران فیلتره و برنامه هاش اینا باز نمیکنه راسته؟🙁در کل از انتخابتون راضی هستین؟من میخوام بخرم ولی از چشمم انداختن میگن اندروید بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیشترکارایی هاش قطعه

یک تماس تصویری وصوتی و ای مسیجش اوکیه

وکیفیت خوب عکس تموم

انروید بهتره

تازه هر بارک ios ارتقامیدن هم مقداری ازحافظه هم درصد باتری کم میشه

تازه اگ iosپایین باشه نرم افزارهای جدید قابل دانلود نیس

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

بستگی به استفاده ات داره 

من که تا الان مشکلی نداشتم خیلی راضی بودم و دیگه هیچ وقت نمیتونم با اندروید کار کنم و بعد از یه مدت اندروید کلا از لحاظ تاچ و دوربین ضعیف میشه اما iOS اینطور نیست و دقیقا مثل روز اولشه 

کی همچین حرفی زده اخه؟ بیشتر از ده ساله که آیفون دارم و واقعا قابل مقایسه با هیچکدوم از برندای دیگه ...

عزیزم چرا دوربین ایفون انقد چهره ادمو زشت میکنه ؟؟؟؟ اصلا یه حالتی میکنه میخای نشون بدم بهت؟ باید تنظیم بشه یا چی؟ اصلا نورشم خوب نیس

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
عزیزم چرا دوربین ایفون انقد چهره ادمو زشت میکنه ؟؟؟؟ اصلا یه حالتی میکنه میخای نشون بدم بهت؟ باید تن ...

عزیزم کسایی که قبلا  اندروید داشتن فکر میکنن دوربین ایفون اینجوره اونم بخاطر کیفیت بالای دوربینه همه چیزش هم قابل تنظیمه 

عزیزم کسایی که قبلا  اندروید داشتن فکر میکنن دوربین ایفون اینجوره اونم بخاطر کیفیت بالای دوربین ...

الان این عکسی ک برات فرستادم رو لطفا ببین

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈