2777
2789
عنوان

لطفا بیاید شوهرم اصصلا نمیزاره ار خونه درام،بهش گفتم بزار نفس بکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 79 پست
منم اینجوری بودم😑 مثلا ۴_۵ ماه اول نامزدیمون حتی عروسی هم نمیذاشت برم🤦‍♀️بهم میگفت چادر بپوش کم ا ...

اره دیگه عادیه تو رابطه زن و شوهری پیش میاد .‌‌.

من همون اول ازدواج شوهرم بهم گفت از هفت دولت آزادی و بهت اعتماد دارم ..

ولی بابام اینقدر گیر میده ک انگار دختر ۱۴ ساله ام 😂😂 دخترم دیگه داره قد خودم میشه ها ولی ول کن نیست 😂

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد دل نیست ولی نمیزاره برم بیرون؟ 😂 تناقض داره حرفت . مگه اسیری ک نری بیرون 

تازه اولشم میگه دوسم داره باهام خوبه ولی نمیاره برم بیرون😐کلا حرفاش باهم تناقض دارن این چه دوست داشتنیه؟😂😐

تو خودت طلاق گرفتی؟؟؟ هروقت خودت طلاق گرفتی بیا راهکار بده که همه طلاق بگیرن.شماها فقط برا بقیه طلا ...

نه من ازدواج نکردم ولی شک نکن اونقدر عاقل هستم ک وقتی ی مورد منفی تو طرف ببینم مثل همین گیر دادن اصلا ازدواج نمیکنم با طرف اگرم کردم شک نکن طلاق میگیرم . من نگفتم همه طلاق بگیرن . اگه طرفا رفتارشو درست نمیکنه مجبور نیستی تحمل کنی و جدا شو . امثال تو طلاق و چیز بد و منفی  میدونم. ب امید روزی ک طرف فکر ها درست شه🥲😂

نه من ازدواج نکردم ولی شک نکن اونقدر عاقل هستم ک وقتی ی مورد منفی تو طرف ببینم مثل همین گیر دادن اصل ...

خودم‌میدونستم ازدواج نکردی خاستم با سوالم به اینجا برسم که بگی هنوز ازدواج نکردم.

وقتی ازدواج نکردی و نمیدونی زندگی زناشویی چجوریه و انقد راحت سر چیزای قابل حل طلاق نمیگیرن.اینم باید بدونی بعداز طلاق زندگیت مث قبل از ازدواجت نیست انقد راحت نگو طلاق.بعدم بذار تو شرایط ازدواج‌باشی بعد میفهمی سازش ینی چی.

شما الان مطمئنا دوس پسر هم داری.دوس پسرت بدون ایراده؟؟؟؟یا دم به دیقه عوضش میکنی؟

خودم‌میدونستم ازدواج نکردی خاستم با سوالم به اینجا برسم که بگی هنوز ازدواج نکردم. وقتی ازدواج نکردی ...

ن بیبی باور کن ازدواج مثل همون رل و ایناست و طلاق هم مثل کات کردنه با این تفاوت ک با هم زندگی میکنین و خانواده ها در جریانه . شما سختش می‌کنی شرایط بعد از طلاق چشه؟چرا گندش میکنی؟؟ دوتا آدم با هم ازدواج کردن ولی مشکل دارن . خب چرا بمونن با هم و همو زجر بدن؟امثال تو زنی ک طلاق گرفته رو جور دیگه ای میبینه ک میگی شرایط بعد از طلاق!! من دوست پسر ندارم ولی قبلا داشتم با ی سری رفتاراش مشکل داشتم خیلی مسالمت آمیز جدا شدم با اینکه علاقه داشتم . عاشق باشی ولی دلیل نمیشه خر باشی:/

خودم‌میدونستم ازدواج نکردی خاستم با سوالم به اینجا برسم که بگی هنوز ازدواج نکردم. وقتی ازدواج نکردی ...

مسعله ای ک حل بشه اره چرا ک نه حلش کنن ولی وقتی طرف شکاکه چی؟؟ ب رفتار شاید نشون بده ک اوکیه من حساس نیستم ولی تو باطن باز بی اعتماد و از بن غلطه 

ن بیبی باور کن ازدواج مثل همون رل و ایناست و طلاق هم مثل کات کردنه با این تفاوت ک با هم زندگی میکنین ...

این درسته و رل داشتن راحتتره چون میتونی تا کوچکترین حرکتی زد ازش جدا شی بری نفر بعدی

ازدواج هم واسه همینه که بیشتر پایبنده یه نفر باشی.بیشتر با کمو زیادش بسازی.اصن طرفو درستش کنی اصلاحش کنی.

اگر همه بخان فقط دوس پسر دوس دختر باشن که دنیا پر میشه از رابطه های شکست خورده.

طلاق چون مراحل داره و سخته و بین پروسه ی طلاق میفرستن مشاوره و ممکنه ایراداتشونو اصلاح کنن بهتره.

حالا ازدواج کردن با رل داشتن فرقی نداره فقط ازدواج پایندت میکنه به نفر

این درسته و رل داشتن راحتتره چون میتونی تا کوچکترین حرکتی زد ازش جدا شی بری نفر بعدی ازدواج هم واسه ...

ن اصلا ربطی نداره پایبند بودن ب ازدواج .‌‌‌‌‌طرفبچه داره ولی دوست دختر یا دوست پسر داره . پایبندی ب دل آدمه  

عشقم اولشه،بهش حق بده ب مرور زمان خیلی بهتر میشه،صبوری کن ،باجنگ و دعوا زندگی و ب کام جفتتون زهرمار ...

از خدا میخوام همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه♥️♥️

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"
تو هیچ تقصیری نداری از حرفت پشیمون نشو کوتاهم نیا شاید به خودش اومد اگر کوتاه بیای فکر میکنهپشیمونی ...

ن کوتاه نیومدم😓

حرف حق زدی دلیل نمیشه چون ناراحت شده تو کوتاه بیای  مگه زندونی هستی که نمیزاره بری بیرون.بد دل ...

والا بدددل نیست میگم ک اگه بعضی وقتا مهمونی جایی بریم اگ آرایش کنم نمیگه نکن منم همیشه سعی میکنم مناسب بپوشم و ب لباسم گیر نمیده

ولی ی جورایی غیرتی مثلا رفتار میکنه از لحاظ بیرون رفتن اصصصصن نمیزاره مگ چجوری بشه با کلی التماس و خواهش