2777
2789
عنوان

لطفا بیاید شوهرم اصصلا نمیزاره ار خونه درام،بهش گفتم بزار نفس بکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 79 پست
شماها چطور ادمی هسین طرف اونده میگه شوهرم دوسم داره و فلان شما میگین طلاق براتون متاسفم ادمایی مثل ش ...

بابا این‌حتما ی کلاس ۹و۱۰یه  

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

خیلی ها اوایل رابطه اینجوری هستن ..

من زیاد دیدم ک بعد مدتی خوب میشن ..

ولی روش کار کن کم کم چون دیدم آدمی رو ک با وجودی ک دخترش ۲۳ سالشه هنوز نمیزاره خانمش بیرون بره تنها ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا به تو اعتماد داره 

به همجنسا خودش اعتماد نداره

جمله کلیشه ای😂😂😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
بعضی از مردا همنیجورین و بد دل هستن یکی از اقوام دور ما وقتی میرفت سر کار به درشون سیم برق وصل میکر ...

مادر منم تعریف میکرد که خیلی قدیم عموی پدرم بد قلب بوده .تو روستا زندگی میکردن

رفتنی بیرون خاک میریخته در خونشون که از رد کفش بفهمه مرد رفته خونش یا زن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ن عزیزم آدمایی مثل توعن ک فکر میکنن با سازگاری با ی آدم مشکل دار خیلی آدم خوب و بسازی ان . طلاق صرفا ...

تو خودت طلاق گرفتی؟؟؟

هروقت خودت طلاق گرفتی بیا راهکار بده که همه طلاق بگیرن.شماها فقط برا بقیه طلاق میخاین وگرنه خودتون با خاری و ذلته شوهرتون‌میسازین

عزیزم شوهر منم همین بود اصلا نمیذاشت تنها برم بیرون سخت بود خیلی همسم بحث داشتم باهاش البته خودش منو هرجا میخواستم میبرد تفریح داشتیم بعد۴سال درست شد الانم یکم گیر میده اما ۹۰ درصد کاری نداره  اما شوهر خواهرشوهرم الان ک ۱۸ سال از ازدواجشون گذشته نمیزاره تنها جایی بره  ببین خانوادش چطورن اگه بقیشون اینجوری نیستن اونم کم کم خوب میشه فقط زمان میخوادو صبوری 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
آدمی که دوست داشته باشه برات خط و نشون نمیکشه

اگه به این چیزاس خب اگه به دوس داشتنه که زنه هم بخاطر دوس داشتنش باید به حرف شوهرش گوش بده.

پس این حرفای کلیشه ای و تکراری رو بذارید کنار که اگه دوسش داره فلان میکنه بهمان میکنه.

توی همه زندگی ها مشکلات هست.از عاشقش بگیر تا پولدارش تا فقیرش همه و همه به نوع خودشون مشکل دارن.سریع بگی طلاق که نمیشه.

تودل طفلی رو خالی میکنین

خیلی ها اوایل رابطه اینجوری هستن .. من زیاد دیدم ک بعد مدتی خوب میشن .. ولی روش کار کن کم کم چون د ...

منم اینجوری بودم😑

مثلا ۴_۵ ماه اول نامزدیمون حتی عروسی هم نمیذاشت برم🤦‍♀️بهم میگفت چادر بپوش کم ارایش کن خیابون نرو و خیلی چیزای دیگه

بعد از مدتی که شناخت ازم پیدا کرد دیگه اصلا کاری با هیچیم نداشت خودم تنها میرفتم تهران بهش سر میزدم.خیابون و همه جا میرم مانتومیپوشم با ارایشو هیچیم کاری نداره.فقطو فقط میگه هرجامیری بهم بگو درجریان باشم.دیگه اولاش شناخت نداری اینجوری اتفاقا میفته.زن هم اوایل نامزدی همیشه پیگیر شوهرشه کجا میره کی میره چیکار میکنه و ....

به نظرم عادیه چون شناخت کاملی از هم ندارن.بعدش خوب میشن

همیشه خدا دلم میخواست شوهر غیرتی ومتعصب و با جذبه گیرم بیاد ولی بعضی چیزا می‌شنوم میگم خدا نکنه نصیبم بشه همچین مردی .خانم گل یکم زمان بده .یکی از دوستام همین بود واای شوهرش دم به دقیقه زنگش میزد الکی به بهونه احوال پرسی وبهونه های مختلف وقتی سر کار بود .اما اون میذاشت زنش بره بیرون منتها با خواهری مادری دوستی ک اون آقا قبولش داشته باشه ولی زنگ کشش میگرد تو شهرررر....حالا یکی دوساله بهتر شده بعد شش سال از زندگی مشترک گذشتن .البته دوستم زیادی پافشاری کرد تو خواستش وکوتاه نمیومد البت با آرامش نه جنگ ودعوا ‌‌وبی احترامی کردن  

خدایااا کمکم کن .خییبلی تنهاااام