2777
2789

شوهرم خیلی خوبه خیلی دوسم داره،ولی اصلا نمیزاره از خونه بیرون برم

باور کنید یه هفتس پام در حیاطم نخورده😓😓

الان باهاش حرفم شد گفتم مثل زندونیا باهام رفتار میکنی،چرا اینجوری میکنی،بابا بزار نفس بکشم

اونم ناراحت شد و رفت بیرون قبل رفتنشم گفت برو با کسب ک هرروز ببرت بیرون.خیلی ناراحت شد ک این حرفو زد

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیزاره بیا بیرون ؟

از اول اینجوری بوده ؟کلا نمیزاره؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
ن خدانکنه بد دل نیسن فقط نمیزاره برم بیرون 

تا حالا علتش رو نگفته!؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
خب چرا نمیزاره بیا بیرون ؟ از اول اینجوری بوده ؟کلا نمیزاره؟

نمیدونم چرا

همینجور بود از اول

برادر شوهرم از شوهرم بزرگتره جاریم گف شوهر منم همین بوده اوایل الان بهتره ولی

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"