2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی

من یه دختر ۵ ساله دارم که برای اولین بار مردغریبه ببینه خجالت میکشه وهمش میره قایم میشه  مثلا امروز مهدشون عکاسی یلدا بود قرار بود بریم واسه عکاسی ازم پرسید مامان عکاس اقا یاخانوم منم گفتم نمیدونم همه دوستاشم اونجا بودن رفتیم عکاس از شانس مرد بود تا دید گفت من نمیخام عکس بگیرم هرچه اصرار کروم گفت نمیخام و گریه کرد و برگشتیم با اینکه هم طرف همسرم هم خانواده خودم پرجمعیت هستیم و بچه تو فامیل زیاد داریم و همیشه تو جمع شلوغ هست و بازی میکنه 

و دوسال هم هست میره مهد و به گفته مربیش ماشالله اجتماعی و خلاق هست اما یه مردغریبه اول ببینه قایم میشه ولی برای بار دوم یا سوم همون اقارو بینه دیگه خجالت نمیکشه

ببخشید زیاد طولانی شد

نگرانم آیندشم ک بزرگ هم شد اینجوری بشه و به مشکل بخوره😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باو منم همین بودم الان خجالت که نمیکشم که هیچی.. ولش کن میخاستم بگم از سر و کولشون میرم بالا دیدم نه دروغ میشه😐😂

یک روز که حالت خوب نیست توی مترو پای دختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیری برای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضر می شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تا آخرش را می خوری آنقدر که تا چند ساعت بعد حالت تهوع داشته باشی یک روز که حالت خوب نیست یک روز که حالت خوب نیست توی مترو کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا " پیدا می کنید تازهمی فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس!🖤🪶🌙
با پدرش ارتباطش چطوره 

خیلی خوب یعنی اینجوری بگم شوهرم بیشتر از من حواسش ب دخترمون هست همه جوره خیلی شوهرم هواشو داره

دخارم حتی با بردارم ک داییش میشه هم رابطش خوب بازی میکنه ولی حب مردغریبه برای بار اول ببینه از خجالت ن حرف میزنه و میره قایم میشه پشت من

خیلی خوب یعنی اینجوری بگم شوهرم بیشتر از من حواسش ب دخترمون هست همه جوره خیلی شوهرم هواشو داره دخار ...

ای جونم خداروشکر .

عیب نداره به مرور بهتر میشه 

▪︎شرحی ز حال‌ُ حالی ز‌ِ شرح نیست▪︎
نه باو منم همین بودم الان خجالت که نمیکشم که هیچی.. ولش کن میخاستم بگم از سر و کولشون میرم بالا دیدم ...

😅😅 خب حالا من نمیخام از سر و کولشون بالا بره

ولی حداقل تو جامعه در برخورد با مردا کم رو نباشه

[QUOTE=262874687]اولش طبیعیه خجالت کشیدن،من زمانی خجالتم ریخت که کلا بیشتر با بابام میرفتم تو جمع مردا تا با مامانم ت ...[/QUOTE

بنظرم منم باهمسرم بزارم تو جمع اقایون بره یه کم از خجالتش کم بشه

[QUOTE=262874687]اولش طبیعیه خجالت کشیدن،من زمانی خجالتم ریخت که کلا بیشتر با بابام میرفتم تو جمع مر ...

آره ،گاهی خوبه ...ولی کلا در حق منم زیاده روی کرده بودن 😅من حتی گاهی برای موهامم میرفتم آرایشگاه مردونه ...ولی خوبیش اینه که نسبت به دخترای هم سنم خوب بلدم با مردا مثل خودشون حرف بزنم 😅نمیدونم شرایط مهد و پیش دبستانی دخترتون چه جوریه ولی من کلا از بچگیمم زیاد با پسرا میگشتم تا دخترا ،با اینکه دنیای لچه گانه ست ولی اونجا هم میتونه باز اوکی بشه در حد معقولش 🤍 و کلا اون خجالت نباشه ...

آره ،گاهی خوبه ...ولی کلا در حق منم زیاده روی کرده بودن 😅من حتی گاهی برای موهامم میرفتم آرایشگاه مر ...

دوستای پسر هم زیاد داره پسر همسایه پسر خاله هاش تو مهد هم با پسرا همبازی

ولی خب تنها مشکلش مرد غریبه اونم برای بار اول 

دوستای پسر هم زیاد داره پسر همسایه پسر خاله هاش تو مهد هم با پسرا همبازی ولی خب تنها مشکلش مرد غریب ...

اها😅اوکیه ،درست میشه ،به هر حال حتی اون خجالت اولیه طبیعیه ...منم بار اول نمیتونم به گرمی و خوش صحبتی بار های بعد بشم 😅