2777
2789

وای من تو خونه تنهام خبلی حوصلم سر میره دلم میخواد برم سرکار هرچی هم تو دیوار نگا میکنم یا ساعت کاریش بده یا مسیرش دوره یا سابقه کار میخوان😐خیلی هنرا بلدم که تو خونه کار کنم ولی به شوهرم میگم یا هیچی نمیگه یا میگه فایده نداره منم سرد میشم بیخیالش میشم شوهرم میگه برو آرایشگری یا تتو بدن یاد بگیر بعد کار کن خیلی از اقوام میبینم که بلدن ولی کار نمیکنن میگم شاید منم بعد همینجور بشم الکی فقط هزینه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه انجام هرکاری اول باید بهش علاقه داشته باشی دوم پشتکار تا موفق بشی

من اینجوریم که جای اینکه به الان فکر کنم فکر آینده رو میکنم یا منتظرم که بقیه تایید کنن

من اینجوریم که جای اینکه به الان فکر کنم فکر آینده رو میکنم یا منتظرم که بقیه تایید کنن

اینکه به آینده فکر میکنی چیز خوبیه ولی اول از همه باید کاری که مدنظرته رو شروع کنی بعد به فکر آیندش یا پیشرفتش باشی نه اینکه هنوز استارت نزده فکر کنی میشه یا نه، شد یا نشدش دست خودته همه چیز بستگی به تلاش خودت داره ، تایید بقیه هیچ سودی به حالت نداره چون تصمیم اخر رو خودت باید واسه خودت بگیری بقیه هیچ نقشی تو هدف تو ندارن