2777
2789
عنوان

مدرسه معجزه نمی کند!!!

410 بازدید | 31 پست

والدینی که بچه رو در منزل به حال خودش رها می کنید، یا اون رو در معرض انواع تنش ها و دعواها و مشکلات روحی و جسمی قرار می دهید و به او آسیبهای جدی میزنید

والدینی که بلد نیستید فرزند تربیت کنید و فکر میکنید سیرکردن شکم و لباس خریدن و کلاس فوق برنامه و خرید کردن نهایت وظیفه شما در قبال او هست

لطفا وقتی فرزندتان را به مدرسه  می فرستید انتظار نداشته باشید وظایفی که شما برایش انجام نداده اید را معلمان کامل و دقیق انجام دهند. انها می توانند فرزند بیمار و سرخورده یا بی ادب شما را کنترل و در نهایت  تحمل  و مدارا کنند.

ان شا الله که شما معلم نباشی 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ان شا الله که شما معلم نباشی 

من معلم هستم و دیروز دیدم که حدود 6 معلم و معاون از دست بچه ها به شدت گریه می کردند.  بچه های بی ادب و بسیااااار آسیب دیده و به حال خود رها شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی همینه آدم وقتی میره سراغش به این چیزاشم فکر می‌کنه دیگه هر شغلی دردسر های خودشو داره حقوق میگیرید به خاطرش اگر سختتون بود از اول نمیومدید😐🚶🏻‍♀️

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
خب اون پدر و مادرهم فقط میخوان بچشونا از سر خودشون باز کنن

پس بعدشم توقعی از معلم نداشته باشن. 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

آره حق با شماست.

اما زمان ما معلم هامون اگر میدیدن کسی مشکلی‌ داره کمک میکردن حلش کنن براشون

کلاس اول یه دختری بود مادرش فوت کرده بود خیلی معلم مون کمکش می‌کرد

بالاخره انسانیت هم باید باشه

معلمی همینه آدم وقتی میره سراغش به این چیزاشم فکر می‌کنه دیگه هر شغلی دردسر های خودشو داره حقوق میگی ...

معلمی همینه؟ نه شما معلم رو با روانشناس و روانپزشک و مشاور خانواده اشتباه گرفته اید.

من معلم هستم و دیروز دیدم که حدود 6 معلم و معاون از دست بچه ها به شدت گریه می کردند.  بچه های ب ...

اون ها و شما وظایفتون رو احتمالا درست نمی دونید و علم کافی هم ندارید به جای گریه زاری مطالعه کنید و روی کارتون تمرکز کنید به جای پاس دادن توپ به زمین والدین اونا هر چی که بودن شما متعهدین که درست رفتار کنین دنبال مقصر گشتن و گریه زاری کمکی نمی کنه نمی تونید رها کنید این شغلو

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آره حق با شماست. اما زمان ما معلم هامون اگر میدیدن کسی مشکلی‌ داره کمک میکردن حلش کنن براشون کل ...

ما کمک میکنیم اما نمیتونیم همه اون صدمات رو جبران کنیم. 

ما هم انسان هستیم. چه معلم باشیم و چه نباشیم اگر ببنیم کسی مشکلی داره سعی میکنیم کمکش کنیم اما بدونید که ریشه مشکل جای دیگه است.

معلمی همینه آدم وقتی میره سراغش به این چیزاشم فکر می‌کنه دیگه هر شغلی دردسر های خودشو داره حقوق میگی ...

والا حقوق‌ معلم برای تدریس و پرورشه

نه اینکه بیماری های روانی و‌لاابالی گری والدین و انواع رفتارهای زشت بچه رو تحمل کنه اصلاح کنه ک

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹