2777
2789
عنوان

به خدا برا خودمم هنوز که هنوزه عادی نشدهههههه شما چجوری یادتون میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21330 بازدید | 458 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیاد یعنی چی پلوپز برده اونجا برنج درست کنه؟؟؟؟؟؟برق از کجا

باورت نمیشه ولی تو دسشویی عمومی درست کرد 

خودشم ماکارانی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
🤣🤣 من اقدس الویه رو یادمه🤣🤣

داستان اون چیه

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

هنوز یه تاپیکی بود در مورد رفتاراشون در عروسی بقیه .

مثلا  یکیش جمع میشد شاباشای خودشو از زمین جمع میکرد عروس خانم .

کسانی که  خیلی جلف بازی درمیاوردن جلو دوربین در عروسیها 

یا تاپیکهایی که گ   ..... بودن .

مخصوصا جومونگ  😆😅😅😆😆😆😆🤣🤣🤣

جومونگ یادتونه ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پلوپز و کچا به برق زده بود

میگفت شوهررررم عصصبییی بوده و کلی ناراحت ک چرا شوهرش عصبی شده وقتی فهمیده ماکارونی رو تو خونه نپخته😂😂😂

اخرشم  شوهرش در یه دسشویی عمومی وایساده بود ک پلوپز رو ب برق بزنن😂😂 اینم گفته بود نمیتونم و دلم نمیکشه،،،دوباره شوهرش دادش در اومده بود 😂😂

من حتی برا شوهرمم تعریف کردم اونم از خنده مرد
فقط اون تکه که تو راه برگشت شوهر بدبخت که خیلی هم گرسنه بوده میگه خب نون و ماست م آوردی رو بیار بخورم
خانمه گفته نون هارو ک بچه ها گشنه بودن خوردن
ماست هم یادم رفت از خونه بردارم 😂😂😂 خدایا منو پنسکوب کن 😂😂😂