2777
2789

اولا میترسم از عواقب این کار که بخوام درآمد کسی رو قطع کنم یا تاثیر بذارم روی کار کردن کسی 

ولی این خانوم منو بیچاره کرد اولش بهش گفتم من بیمارم مشکل دارم درد شدید دارم نمیتونم بیام کارهاتون رو خودم دوباره کاری کنم اصلا بخاطر همین نمیتونم نظافت کنم خونه رو لطفا با دقت تمیز کنید

انقد شل و کثیف و سرسری تمیز می‌کرد حد نداشت 1 ساعت برای گاز وقت میذاشت الکییی خودم میومدم دستمال برمی‌داشتم پاک میکردم صداش میکردم میگفتم ببین این لکه ها پاک شدنیه!  اتاق رو جارو میزد میرفت تو حال میدیدم اتاق پررررر آشغاله صداش میزدم میگفتم ببین اینجا پررره میگفت نه من میخواستم یه دور دیگه جارو کنم! گفتم من وقت اضافی ندارم از اول خوب تمیز کن خودم از دستش میگرفتم جارو میکردم با اون حالم. وایمیساد نگاه می‌کرد خلاصه انقد خودم کار کردم اون شب درد هام خیلیییی شدید شد حالم بد شد 

فرداش هم میخواستم برم بیمارستان اصلا نمیشد خونه رو کثیف ول کنم باید اون شب خونه تمیز میشد هرطور شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم زنگ بزن بگو توام پول دادی 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

نمیدونم من باشم نمیگم کلینیک ماهم یه آقایی میاد تمیز می‌کنه بعدش خودم باز تمیز میکنم تحملشو ندارم که نونش قطع بشه 

شما که شرایطت اینجوره به کسی بگو بیاد که کارشو دیدی یا اطرافیانت تاییدش میکنن از شرکت های نظافتی نگو

بهش گفتم اگر همه ی کارها تموم نشد عب نداره همون کارایی که انجام میدی یجوری تمیز کن خودم دوباره نیام تمیزش کنم 

صداش میزدم چرک ها رو پاک میکردم جلوش میگفت وا چقد حساسی!  اتفاقا من اصلا وسواسی اینا نیستم 

شیشه رو میگفتم از داخل قشنگ پاک کن پرده رو دادم خشکشویی دوباره خاک نگیره بد پاک می‌کرد میگفت پرده رو نصب کنی هیچی معلوم نمیشه

واقعا راضی نیستم