2777
2789
عنوان

پبتزا با خمیر نون بربری🍕🍕🍕🍕🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 14694 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طور ضخامت و درجه پخت و میشه با جزییات توضیح بدی ممنون میشم

شما خمیر رو طوری پهن کن که نصف اندازه واقعی نون باشه چون پف می کنه دو برابر میشه ضخامتش 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

چه طور ضخامت و درجه پخت و میشه با جزییات توضیح بدی ممنون میشم

من تو سینی فر گازم بزرگه میپزم اماکاملا کف سینی پخشش میکنم و هر ضخامتی که بخوای نازک یا کمی ضخیم تر فوقشیه یا دوسانت ضخامت بدههمون یک بهتره و بعدم مثل روال عادی مواد بزنو درجه هم فرقی نداره من آخرین دمارو تو فرگاز یه ربع میزنم و دو دقیقه هم گریل اما تو توستر گمونم چهل پنجاه دقیقه ای طول بکشه 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وااای خیییلی عالی می‌شه.هییچ‌کاریم نداره، انقد راحته که همیشه با چونه بربری درست می‌کنی.  چونه ...

میشه بگی درجه پخت و زمانش رو چند تنظیم میکنی و اینکه اگه الان خمیرشو که اورده   بخوام ساعت 2درس کنم ترش نمیشه 

کف سینی رو کاغذ نسوز بنداز یا چرب کن و آرد بپاش خمیر و با وردنه یا هر وسیله ای که داری  نازک به قطر تقریبا نیم سانت باز کن کف سینی بعد با چنگال سطحش رو کلا سوراخ سوراخ کن بیارش تو فری که از قبل گرم شده یک کم بپزه در حدی که سطحش دیگه به دست نجیبه بیارش بیرون سس بزن مواد پیتزا رو بریز و بزار تو فر نسبت به نون آماده زمان بیشتر و دمای کمتر بباید داشته باشه تا خوب نونش بپزه یه بار بپزی دستت می یاد

میشه بگی درجه پخت و زمانش رو چند تنظیم میکنی و اینکه اگه الان خمیرشو که اورده   بخوام ساعت ...

نه عزیزم ترش نمی‌شه. حتی اگر اضافی موند می‌تونی بذاری‌ش تو کیسه تو یخچال، فردا باهاش نون درست کنی توی ماهیتابه. 

مثل حالت عادی که همیشه تنظیم می‌کنی. 

من روی ۱۸۰ یا یه‌ذره بیش‌تر می‌ذارم، زمان هم ۲۰ دیقه کافیه معمولا. اون سریع پف می‌کنه و می‌پزه، ولی بستگی به مواد روش هم داره، اگر سوسیس کالباسه که همون ۱۵دیقه آماده‌ست. اگر چیزیه که نیاز به پخت هم داره ۲۰-۲۵ دیقه بذار.

عشقم چجوری درست کردی؟خوب شد

منم دو  چانه خمیر بربری گرفتم یکم روغن زدم پهنش کردم وبه مدت سه دقیقه گداشتم یکم خودشو بگیره تو فر روشن بعد موادو روش پخش کردمو گذاشتم به مدت بیست دقیقه بادمای 180

بپزه و از اخرم گریل یکم روشن کردم تا روش طلایز بشه