2777
2789
عنوان

مهریه کم و توافق نگرفتن جهاز

491 بازدید | 7 پست

سلام دخترها 

من با همسرم قبل ازدواج مدتی در دوران آشنایی بودیم هر دو سنمون کم نبود به همین خاطر از اول به اسم آشنایی و آگاهی خانواده هامون با هم در ارتباط بودیم 

نزدیک های عقد که رسیدیم همسرم گفت من مهر سنگین نمی‌دم و ی مدت بینمون بحث بود چون دوستش داشتم قبول کردم همسرم هم گفت تو جهاز نگیر 

من از خودم خونه و ی سری امکانات مادی دارم خدا رو شکر 

بلاخره اینجوری شد من مهر کم گرفتم همسرم هم جهاز گرفت 

البته بگم همسرم خونه ندارن مستاجریم 

چند وقت پیش بحثی بینمون بالا گرفت جلوی مادر و پدر شوهرم که به خاطر پچ پچ های مادر و پدر همسرم بود 

همسرم وسط بحث گفت دست به وسایل یا وسایلم نزن 

منم بهش گفتم تا وقتی که تو این خونه زندگی میکنم وسایل خودمه و هر وقت نیاز باش بهشون دست نمی‌زنم 

مادرش بعد دو ماه تلفنی به همسرم میگ شش ماه عروسی کرده میگ وسایل خودم و دعوا راه انداخته 

من فعلا به مادر شوهرم حرفی نزدم ولی رفته رو مخم 

کلا اذیت می‌کنه 

همسرم چیزی میاره خونه همش نوچ نوچ می‌کنه میگ بیچاره پسرم خرج بالاست 

و خودش مرتب از شوهرم پول میگیره  

همسرم تو دوران آشنایی گفت من هیچی به نامت نمی‌زنم 

منم ازش نخواستم گفتم خونه خونه دارم 

البته بعدش روز عقد خودش اضافه کرد که نصف اموالش بعد از تاریخ عقد بنامم کنه 

یکبار برا همیشه بگو بریم پیش صاحب نظر ،ببینم جهاز با عروسه یا داماد 

🥴🥴🙄

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منطقی تر اینه که

جهاز سبک در مقابل طلا و مراسم سبک باشه

مهریه کمتر در مقابل حقوق ضمن عقد باشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
یعنی چی جانم ؟

یعنی طبق قانون وظیفه ی خریدن جهاز با داماده

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
یعنی طبق قانون وظیفه ی خریدن جهاز با داماده

اگر مهریه درست و درمون میزد برام 

سختم نبود جهاز بگیرم 

هر چند ما رسم جهاز نداریم 

چنتا داداش دارم همشو خودمون خریدیم 

اما من چون خودم شاغل بودم توانایی داشتم جهاز بگیرم 

راستش دیدم میگ مهریه کم و ملک هم نمیزنه به نامم دیدم در حقم ظلم میشه بخوام جهاز سنگین بگیرم 

با این وجود خودم برای همسرم وام گرفتم و وام ازدواج هم بهش دادم 

اینجوری بهش کمک کردم 

عزیزم منطقی تر اینه که جهاز سبک در مقابل طلا و مراسم سبک باشه مهریه کمتر در مقابل حقوق ضمن عقد ...

طلا سه تا النگو با ی گوشواره و حلقه گرفتم فقط 

مراسم عروسی هم نگرفتم 

فشاری تو این مسایل بهش وارد نکردم 

خودم سرویس طلا و دستبند داشتم گذاشتم دورم