خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عزیزم اگه با گذشت مشکل حل میشد من الان ملکه زندگیم بودم. مشکل اینه مردها خیلی بی وجدان شدن.
بی وجدان چیه اجی خیلی ام پرو ان خیلی 😐😐 چند روز پیش تاپیک زدم اگه خونده باشی کیک درست میکردم دستم با فر بد جور سوخت شوهرم اومده میگه چرا ظرف هارو نشستی یعنی خاستم کلش بکنم با این حرفش حالا با همون دستم کل خونه تمیز کردما فقط ظرف نشستم چون اونم پاماد سوختکی زده بودم مردا خیلی پروان خیلی
بی وجدان چیه اجی خیلی ام پرو ان خیلی 😐😐 چند روز پیش تاپیک زدم اگه خونده باشی کیک درست میکردم دستم ...
از پررو هم گذشته. من خودم ساعت شیش صبح پا میشم صبحونه خاصر بچه رو میبرم مدرسه یک ساعت بعد میرسم سرکار شیش غروب برمیگردم شام درست میکنم به درس بچه میرسم اونوقت دیشب کل لباساشو بهم ریخته بود رو تخت کفشهاش گلی شده بود گذلشته بود تو سرویس من بشورم. انقدر بی انصافه نمیگه حداقل بهم نریزم