2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
هیچی بهتر از درد دل کردن با خدا نیس بی منت تااخرش ب حرفات گوش میده با خدا رفیق باش 

افرین همینه

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

من .درددل راجب چی؟کی

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

فقط امیدوارم سرزنش نشم،،،من چند ماه قبل اقدام رژیم پسر گرفتم کلی هزینه کردیم هم واسه خودم هم تقویت اسپرم همسرم دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم با رعایت تمام تمام نکات،،،باردار شدم دلم ازاولش گفت پسره تمام علائم پسربودن هرکی میدیدمیگفت صددرصد پسره بچت ن تهوعی ن چیزی...رفتم سونو انتی گفت احتمالا پسره دبگ مطمئن بودم عکس سونورا واسه چندین پیج تو اینستا فرستادم با دریافت هزینه گفتن پسره...خلاصه تفال گرفتم گفت پسر قران باز کردم هردفعه سوره محمد و یونس و ابراهیم و.. تواین مدت هر خوابی دیدم تعبیرش پسردار شدن بود اسمشم انتخاب کردم و هرروز پسرم پسرم میکردم چهارده هفته رفتم پیش دکتر یه یه سونوجزئی گرفت اونم گفت پسره..اهنگ یدونه پسرا دانلود کرده بودم روزی هزار بار گوش میدادم ووپسرمو پیشم تصور میکردم شوهرمم ب خانوادش گفته بود پسره کل فامیل پرشد ک پسره همه زنگ زدن تبریک گفت دیروز صبح رفتم انومالی در کمال ناباوری گفت دختره دیروز تاحالا دیگه خودم نیستم نمیدونم واقعا چحوری حالا کنار بیام...