ستاره۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 490 عنوان کیپ شدن بینی 139 بازدید | 3 پست سینوزیت شدم خوب نمیشم یه دوز کامل کواموکسی کلاو خوردم فقط ۲ روز خوب بودم الان دارم کلیندامایسین میخورم.کی خوب میشم 1401/09/17 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 من هم حساسیت هم آسم هم آنفولانزا هم سینوزیت رو یک ماهه دارم باخودم میکشم این وسط دوبارم همراه با دوره ی ماهیانم بوده حساب کن دیگه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
friday عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1284 بینی تو چرب کن با روغن زیتون و همچنین ماسک بزن تو خونه رطوبتش خوبش میکنه اگه بخاطر مریضی کیپه و سینوساتو بپوشون