2777
2789

۲۶ سالمه بچم کلاس اوله

خیلی فقیرم

خونه  که اندازه ی فرش۱۲ متریه از بابام اجاره کردیم شوهرم یا کار نمیره میره ام خیلی کم پول میاره 

داداشم  امشب گفت از این خونه برین اون ریس همه چیزا پدر مادرمه

کل سر ماییه زندگیم ۳۵ تومنه 

نمیدونم چیکار کنم

اعتماد به خدا ....

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم الهی🥺

بی پولی و نداری رو خوب درک میکنم😔

دعا میکنم انشالله بحق این شب عزیز خدای مهربون گشایشی تو زندگیت ایجاد کنه 🤲🤲🤲🤲

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

شاید تو موقعیتی نباشم که اینو بگم ولی بخاطر بچه ات یکم تحمل کن سعی کن یه مهارتی یاد بگیری کمک خرج خونه بشی

یکم شوهرت رو تشویق کن به کار و زندگی بگو بخاطر خانواده یکم بیشتر تلاش کنه شاید چون ناامید شدین دیگه تلاشی نمیکنین امید خیلی مهمه تو زندگی 

همچنین شما. خدا دلتو شاد کنه 

عزیزم سوره واقعه رو اگه میتونی بین نماز مغرب و عشا هر روز بخون برای وسعت رزق.اگرم نماز نمیخونی هر زمان از شب خواستی بخون سوره رو

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...