2777
2789
عنوان

دلم ب جاریم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ما خودمون دوتا اتاق داریم ۴ نفریم کلی قرض داریم تا کی معلوم نیست شوهرش چندماه تو زندون بمون

یکی از اتاقا رو بهش بده دنیا ک ب اخر نمیرسه ..اونام بلاخره یارانه دارن تو خرج و مخارج کمک میکنن

نمیدونم فعلا ک تو گرم خونه اند پرستار سالمند با تو بچه شیطون مگ میش

گوش بچه هاشو بکشه بگه یا صداتون در نیاد یا ولتون میکنم میرم بچه رو میشه یجوری خفه خون کرد کاش بگرده دنبال همین کار 

من نه منم نه من منم😎
خب نمیش بیرونشون میکن سنش بالاست خونش دوتا اتاق کلا

سمج باشه بمونه خونه مادرشوهر، یعنی چی بیرون میکنه؟ بهش پیام بده بگو بچه ها رو ورداره بره خونه مادرشوهر، هرچی هم داد و بیداد کرد محل نده، بگه اینا بچه های پسرت هستن آنقدر بی وجدانی سر سیاه زمستون برن تو کوچه بخوابن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کاش بچه ها پیش شما بمونن ایشون بره سرکار اینجوری هم درآمد داره و سربار نمیشن هم خیالش از بچه ها راحت ...

من خودم میرم سالن منتظر میمونم مشتری بیاد بلک پول قسطامون دربیاد