2777
2789

سلام 

بچه ها من و دوست پسرم نزدیک پنج ماه کات بودیم ولی تو این مدت دائم آنلاین بودن هم و چک میکردیم 

استوری های پیج کاریمم اکثرا نگاه می‌کرد 

تا اینکه چند روز پیش استوری عاشقانه گذاشت و مدام چک می‌کرد ببینه من نگاه می‌کنم یا نه 

این پیجشو فقط من داشتم مطمئن بودم برای من گذاشته اون استوری رو 

خلاصه من نگاه کردم ولی واکنشی نشون ندادم 

چند روز بعد یکی دیگه گذاشت منم نگاه کردم و یه کلیپ براش فرستادم اونم چندتا کلیپ عاشقانه برام فرستاد و بعدش پیام داد و حال و احوال ولی خب هر دومون سرد برخورد کردیم 

از ۶ روز پیش تا الان دیگه نه اون پیام داده نه من ولی مدام چک میکنه آنلاین بودنمو خیلی دوستش داشتم یه روزی ولی دیگه خسته شدم از رفتاراش 

به نظرتون پیجمو پاک کنم یا صبر کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ی سوال از کجا فهمیدی چکت میکنه ک ببینه استوریشو دیدی یا ن

اخه تو این پیجش فقط منو داره 

بعدم میشناسمش چند ساله که باهمیم هر سری کات میکردیم خودش میگفت اینارو بهم

اخه تو این پیجش فقط منو داره  بعدم میشناسمش چند ساله که باهمیم هر سری کات میکردیم خودش میگفت ا ...

آها خوشبحالت حداقل بهت پیام حال و احوالپرسی داده

سرویس کردین بمولا کاربری دست دونفرهههه اون بیشعوره منم اقا مشکلیه؟؟!!
خب وقتی الان تمایلی به بودن باهاش نداری پس صبر کردنت برا چیه ؟ اینکه درخواست بده تو بگی نه ؟ 😑

نه خودمم نمی‌دونم اصلا نمیتونم ازش دل بکنم تا الان صد بار میخواستم ازش جدا شم ولی دلم براش تنگ میشه خیلی😔

خب وقتی میگی قبلاً دوستش داشتم،از رفتارهاش خسته شدم،دیگه صبر کردنت چیه؟

کسی که 5ماه تونسته بدون تو سر کنه،کسی که 5ماه کنارت نبوده و تلاشی هم نکرده پس اگر روزی هم برگرده باز می‌تونه ولت کنه و به هیچ جاش هم نباشه.رابطه‌ای که 5ماه سردی و فاصله توش افتاده دیگه به زور گرم میشه ولی گرماش موندگار نیست.

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
بی تفاوت باش  رفتنی راهشو میدونه  موندنی جاشو میدونه  این رل شما هم که راهو یاد گر ...

اره واقعا میدونه که هر وقت برگرده من دوباره قبولش می‌کنم خیالش راحته 

نه خودمم نمی‌دونم اصلا نمیتونم ازش دل بکنم تا الان صد بار میخواستم ازش جدا شم ولی دلم براش تنگ میشه ...

قطعا دلیل قانع کننده ای داشتی که ازش جدا شی پس دوباره برگشتن به ی ادم سمی فقط از رو احساسات میاد و هیچ دلیل منطقی پشتش نیست پس اگه برگشتی منتظر ضربه محکم تر و روان خدشه دارتر و غرور جریحه دارترت باش 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️