2777
2789

چندروزپیش ب اسرار خودم رفت دکتر هی میگفتم این زیگیله میگفت نه خال گوشتیه 😂😭😐 دکتر گفت زگیله اعصابم خورده ممکنه منم داشته باشم دکتر گفته بهش خانومت بره پیگیری کنه دکتر زنان فعلا پریودم نمیتونم تموم بشه رفتم ازمایش چیه پاپ اسمیر ؟؟بهش گفتم منم داشته باشم طلاق میگیرم ازت 

چندسال داشت هی میگفتم تا یکی دوتا دیگه زد بعد رفت دکتر ک گفت اره 

واکسنشم پیداکردیم منتها برای هردومون  حدودد۹.۱۰ میلیون میشه تواین اوضاع اینو کم داشتیم 😔

کیا داشتن عوارضش چیه اصلا 

واکسن زدین ؟؟

دکترش چندروز بعد نوبت داد رفت سوزوند براش 

من نگران خودمم😭

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا گرفته؟ 

نمیدونم من باهاش دکتر نرفتم ببینم چی میگه گفته بود برا استخر اب کثیف لباس اینا میشه

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
از کی گرفته حتما با کسی رابطه جنسی داشتن

فقط از رابطه جنسی نیست توی استخر هم ممکنه بگیره یا لباس زیر آلوده هزار تا راه انتقال هست.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

عزیزم تو اسمیر زگیل رو نشون نمیده.اسمیر برا سرطان دهانه رحمه.شما علاوه بر  اسمیر باید ازت تست HPV بگیره توی اون زگیل نشون داده میشه .نمیخام دلتو بد کنم ولی متاسفانه واگیر داره و با رابطه منتقل میشه

آنجا که گلها شکوفه میکنند ، اُمید حضور دارد..💛🌻
قبل از ازدواج داشت؟ دقیا کجای ناحیه تناسلی درمیاد؟

دقت نکرده بودم ریزه همون اطراف آلت بعد بزرگ میشه اضافه میشه دیگه هی