2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان لاغر شن بیان داخل

338 بازدید | 16 پست

ببینید رژیم گرفتن اصولی اینجوری نیس که شما گشنگی بکشید. چون این نوع رژیم گرفتن بعد از یه مدت شما رو زده میکنه. یا نهایتش بعد از یکسال دوباره به روال قبل برمیگردید.

رژیم گرفتن اصولی یعنی عوض کردن سبک زندگیتون. یعنی چی؟

یعنی اینکه شما باید سعی کنید سالم خوری کنید و در کنارش هم ورزش.

سالم خوری یعنی مصرف قند و شکر و شیرینی های مصنوعی مثل بستنی و نون خامه ای و آبمیوه ی پاکتی و... ممنوع.

مصرف نوشابه و دلستر ممنوع

مصرف‌ خوراکیایی مثل چیپس و پفک و لواشک ممنوع

مصرف فست فود و غذاهای کنسروی ممنوع

مصرف نون و برنج به مقدار زیاد ممنوع

عوضش باید درکنار غذا همیشه سبزیجات و سالاد داشته باشید و به قول معروف شکمتون رو با این چیزا پر کنید. البته سالاد پر از سس مایونز نه !!!  بلکه سالاد رو با ماست بخورید

کلم بروکلی و کلم سفید و کاهو و بادمجون و هویج و لوبیا سبز و کدو و... همیشه تو یخچالتون باشه.

در کل سعی کنید یخچال و کشوهاتون رو از چیزای مضر و پرکالری خالی کنید تا با دیدنشون وسوسه نشید

غذاهاتون رو کم روغن درست کنید.

آب زیاد مصرف کنید تا پوستتون شل نشه

پروتئین هایی مثل سینه ی مرغ و تخم مرغ و قارچ و لوبیا زیاد استفاده کنید چون اصولا هرچی پروتئین بیشتری مصرف کنید میزان گرسنگیتون کمتر میشه.

درمورد ورزش کردن :

شما باید هم ورزشای هوازی داشته باشید که چربی سوزی کنید و هم ورزشایی مثل بدنسازی که عضله بسازید.

دیدین کسایی که لاغر میشن اما همچنان بدنشون شل و ول و بدفرمه؟؟؟؟ دلیلش ورزش نکردنه

اما از اونجایی که خیلیاتون خانومای خونه دار یا شاغلید و  وقت باشگاه رفتن ندارید، میتونید روزی یک ساعت تو خونه ورزش کنید . میتونید برقصید که هم واسه کالری سوزی خوبه هم واسه روحیتون . یا میتونید از اینستا و یوتیوب یا گوگل فیلم های ورزشی رو دانلود کنید و از رو اونا تمرین کنید.

اما حتما ورزش رو تو برنامتون قرار بدید.

باهاتون کاملا موافقم و چند وقتیه خودمم شروع کردم

ولی با ممنوعیت و حذف کامل چیزای مضری که گفتید  مخالفم دوست گلم

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درست ، گشنگی کشیدن وزن کم نمیکنه ، اب بدنو از بین میبره ک ورن کم میشه و این باعث ریزش مو ، مشکلات پوستی وگوارشی میشه ، رژیم درست فقط سالم خوریه ، در عین سیر بودن لاغر هم میشید فقط با رعایت درست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
باهاتون کاملا موافقم و چند وقایه خودمم شروع کردم ولی با ممنوعیت و حذف کامل چیزای مضری که گفتید &nbs ...

اره حذف کامل که ممکن نیست حقیقتا

ولی خب تا حد امکان باید به حداقلللل برسه

من بی چای شیرین صبحا میمیرم یعنی اونم نخورم دیگه 🥺 با سه تا قند شیرینش میکنم 

عسل بریزید و یکم آب لیمو ترش هم زمستونه سیستم ایمنی بدنتون تقویت میشه خم خوشمزه و سالم تره

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

اره حذف کامل که ممکن نیست حقیقتا ولی خب تا حد امکان باید به حداقلللل برسه

بله دقیقا باید به حداقل برسه 

ممنوعیت کامل باعث حریص شدن و دلزدگی میشه

برای مثال کسی که تا به سن ۲۰ ۳۰ سالگی چیپس و پفک خورده حقیتا نمیتونه دیگه نخوره ولی میتونه ماهی یکبار در حد یه کاسه کوچیک بخوره 

شما تو رژیمی عزیزم؟

بهتر بگیم سالم خواری و قطع ریزه خواری 

اضافه وزن آنچنانی نداشتم 

ولی با روزی یکساعت پیاده روی و عصرا نیم ساعت زومبا و ۲۰ مین حلقه و به ربع آموزش رقص به دخترم و کالری شماری و سالم خواری در ۲۰ روز ۶ کیلو و نیم حدودا کم کردم😅