2777
2789
خانواده ها همه این حرفارو میزنن ولی از زندگی جهنمی با شوهر بهتره  

دیگه مثل همخونه شدم باهاش ولی دلم یکیو میخواد برم بغلش کنم حرمافو بشنوه...

به خاطر این طفل معصوم دست و پام بستس اگه طلاق بگیرم تکلیفش چی میشه؟حتما ازم میگیرتش خیلی دوسش دارم پسرمو چیکار کنم به نظرت خواهر؟

درسم خیلی خوبه قبلا تو تیزهوشان میخوندم میدونم اگه بخونم جای خیلی خوبی قبول میشم ولی اصلا تمرکز ندارم رو درسام پسرمم بگیره اصلا نمیتونم بخونم

دیگه مثل همخونه شدم باهاش ولی دلم یکیو میخواد برم بغلش کنم حرمافو بشنوه... به خاطر این طفل معصوم دس ...

تاحالا با همسرت صحبت کردی ؟ خیانت میکنه بهت؟ مشکل ما اینه هیچوقت خانواده نمیگه مقصر اون بود کلی باید حرف بار آدم کنن که تو خواستی ، الانم یه پسر داری که خدایی نکرده جدا شدی ممکنه خانوادت قبول نکنن باهات باشه 🥲

قوی و محکم باش 🙂ولی مهربون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالا با همسرت صحبت کردی ؟ خیانت میکنه بهت؟ مشکل ما اینه هیچوقت خانواده نمیگه مقصر اون بود کلی باید ...

اره صحبت کردم ولی میگه افکار تو مثل افکار بچه ها میمونه.نه یه بار به یه خانمی پیشنهاد داده بود و تو تاپیک قبلیم هست و الان گوشیشو چک میکنم چیزی پیدا نمیکنم فک نکنم الان خیانت بکنه .پسرمو خانوادم دوس دارن ولی خودم نمیخوام برگردم پیششون میدونم که خیلی تحقیرم میکنن 

هر تاپیکی رو ک باز میکنی میبینه نوشته از شوهرم راضی نیستم چرا چون اینطوری نکرده اونطوری نکرده یا از نامزدم راضی نیستم چرا چون گفته بالا چشمت ابروهه 

عزیز دلم سعی کن مشکلاتتو  خودت با خودت حل کنی  ما ک تو زندگیت نیستیم بدونیم چطوریه 

به خودت ایمان داشته باش🥰😁