2777
2789
عنوان

تشکیل قلب با تزریق انوکسپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 10796 بازدید | 90 پست
ممنونم  علتش دکتر گفت یه پروتئین از بدنم کمه  واسه همین قلب تشکیل نمیشده  والان با ...

یعنی ممکن سقط قبل منم این بوده علتش؟؟ پس چطور میگن این اتفاق تشکیل نشدن کاملا یهویی هست ربطی ب پدر مادر نداره

ممنونم  علتش دکتر گفت یه پروتئین از بدنم کمه  واسه همین قلب تشکیل نمیشده  والان با ...

ببخشید من الان ی وقتایی دل درد خفیف ۳ ثانیه ای میگیرم بعد میره خیلی ترسوندم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی ک بچت با دل خوش بدنیا بیاد...علت سقط چی بوده؟

هر آزمایشی دادیم معلوم نشد دلیل سقطا.اولی سالم بود، چهار ماهه بود خوردم زمین. 

ولی سه تا بعدی قلبشون تشکیل نشد

هر آزمایشی دادیم معلوم نشد دلیل سقطا.اولی سالم بود، چهار ماهه بود خوردم زمین.  ولی سه تا بعدی ...

این سری اولین بار بود امپول و اسپرین استفاده کردی؟؟ قلبش چند هفته تشکیل شد...... خیلی امیدوارم کردی الهیییی ب بهترین شکل بدنیاش بیاری

سقطاش واسه تشکیل قلب نبودن؟ یکمم امیدوار بشم🥲

همشون هفته ۵سقط میشدق

قلب نداشت هیچ کددم از سقطاش

برای اولین بار با این امپول صدای قلب بچشو شنید

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
این سری اولین بار بود امپول و اسپرین استفاده کردی؟؟ قلبش چند هفته تشکیل شد...... خیلی امیدوارم کردی ...

اره،فقط این سری آمپول زدم و قرص خوردم. 5هفته و 5 روز رفتم، ساک خالی بود،اما دوباره

7 هفته و 5 روز رفتم صدا قلبشم شنیدم😍

ممنونم گلی،ایشالا شمام بری صدا قلبشو بشنوی، بیا بهم خبر بدی، ذووووق کنم برات

اره،فقط این سری آمپول زدم و قرص خوردم. 5هفته و 5 روز رفتم، ساک خالی بود،اما دوباره 7 هفته و 5 روز ر ...

بخشید من دل پبچه دارم انگار درد دارم ی  وقتایی بمدت ۱۵ ثانیه😭😭خیلی نگرانممم الان ۶ هفته و ۳ روزم  ۸ هفتهه میرم برای قلب ...توام درد شکم داشتی

بخشید من دل پبچه دارم انگار درد دارم ی  وقتایی بمدت ۱۵ ثانیه😭😭خیلی نگرانممم الان ۶ هفته و ۳ ر ...

من نه. ولی خیلی از دوستام داشتمو الان بچه هاشون سالمن. نگران نباش قربونت برم. همش مثبت فک کن، باهاش حرف بزن، ایشالا هفته آینده خوش خبر باشی