2777
2789
عنوان

تشکیل قلب با تزریق انوکسپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 10795 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجییبی خیلییی ببخشید سوال میپرسم زیاد کسی رو دیدی با انوکسا قلب جنینش اوکی شده باشه🥲

خودم دیگه😍

زنداییمم میگفت دوستش بعد از دوتا سقط دکتر بهش آمپول داده، الان بچش دو سه ساله ست

الهییی با دل خوش و سلامت بچه هامون دنیا بیان🥲

منم دوتا سقط داشتم الان آمپول انوکسا میزنم دعا کن سه شنبه برم سونو صدای قلبشو بشنوم بهت خبر میدم، نگران نباش هرروز آیت الکرسی بخون براش منم خیلی نگرانم دل تو دلم نیست واقعا سخته این انتظار 

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
منم دوتا سقط داشتم الان آمپول انوکسا میزنم دعا کن سه شنبه برم سونو صدای قلبشو بشنوم بهت خبر میدم، نگ ...

یا اللله ب حق علیییی حتمااا میشنوییی چند هفته ایی من میخوام ۹ هفته برم...دکترم گفت ۷ هفته بیا گفتمش میخوام دیرتر بیام

یا اللله ب حق علیییی حتمااا میشنوییی چند هفته ایی من میخوام ۹ هفته برم...دکترم گفت ۷ هفته بیا گفتمش ...

خدا از دهنت بشنوه هی علائمم قط میشه نصف گوشت بدنم می‌ریزه از بس حرص میخورم، پس شما هفته ت بیشتره من ۵یا ۶هفته م 

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
یا اللله ب حق علیییی حتمااا میشنوییی چند هفته ایی من میخوام ۹ هفته برم...دکترم گفت ۷ هفته بیا گفتمش ...

الان برو‌ بنظرم صداشو می‌شنوی 

الان برو‌ بنظرم صداشو می‌شنوی 

من ب شمارش خودم الان وارد ۷ شدم ولی نمیرم‌ب این‌زودی میخوام بزارم دیرتر برم ممکن الان تشکیل نشده باشه هنوز بگه هفته بعدش بیا اون موقه حالم بد میشه میمیرم از استرس

خدا از دهنت بشنوه هی علائمم قط میشه نصف گوشت بدنم می‌ریزه از بس حرص میخورم، پس شما هفته ت بیشتره من ...

من‌۵ هفته ک رفتم گفت تشکیل نشده و گفت طبیعیه تو ۵ قلب دیده نشه

بنظرم اگ خیلی عجله داری حداقل بزار ۶ هفتت تموم بشه بعد برو 

من‌۵ هفته ک رفتم گفت تشکیل نشده و گفت طبیعیه تو ۵ قلب دیده نشه بنظرم اگ خیلی عجله داری حداقل بزار ۶ ...

احتمالا دکتر میخواد ببینه اصلا ساک‌هست یا نه واسه همین بهم گفت برو برم حدی اگه ساک هم باشه خیالم راحته پوچ‌نیس 

احتمالا دکتر میخواد ببینه اصلا ساک‌هست یا نه واسه همین بهم گفت برو برم حدی اگه ساک هم باشه خیالم راح ...

اهااا عزیزم فک کردم ساک رو دیدی پس حتما برو عزیزمم با خبر خوووش بیا ک خبرم کنی ..گفتی انوکسا و اسپرین مصرف میکنی؟

اهااا عزیزم فک کردم ساک رو دیدی پس حتما برو عزیزمم با خبر خوووش بیا ک خبرم کنی ..گفتی انوکسا و اسپری ...

مرسی ایشالا عزیزم. آسپرین نه. انوکسا و شیاف