فاریاسلطان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 عنوان کندی رشد شدید کودک 389 بازدید | 21 پست کسی تجربه داشته؟دخترم ۳ ساله ده کیلو هست قدشم ۸۳ 😪الان صدبار بردم دکتر فایده نداره جواب ابلهان خاموشیست 1401/09/16 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاریاسلطان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 خودتو شوهرت درشتید؟ متوسط هستیم ملاجشم نبسته هنوز یسمت دکتر احمق بردم هچی حالیشون نمیشه جواب ابلهان خاموشیست
aynazz20 عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 443 ژنتیکی بوده دلیلش؟ من میشناختم یه نفر اسنطوری بود هورمون رشد تزریق کردن اوکی شد ولی نمیدونم چرا دکترا به شما پیشنهاد نکردن
فاریاسلطان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 دختر من ۵ سالشه ۱۵ کیلو 😑 خوبه باز. جواب ابلهان خاموشیست
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 منم دخترم دوسال و هفت ماهشه ده كيلوا هزار تا دكترم بردم آخرش گفتن همينه ژنش اينطوريه ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
dorinaa عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 818 متوسط هستیم ملاجشم نبسته هنوز یسمت دکتر احمق بردم هچی حالیشون نمیشه بازم تحقیق کن ببر دکترای دیگه ببین چی میگن
فاریاسلطان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 ژنتیکی بوده دلیلش؟ من میشناختم یه نفر اسنطوری بود هورمون رشد تزریق کردن اوکی شد ولی نمیدونم ... نمیدونم 😭 جواب ابلهان خاموشیست
فاریاسلطان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 منم دخترم دوسال و هفت ماهشه ده كيلوا هزار تا دكترم بردم آخرش گفتن همينه ژنش اينطوري ... قدش چقده جواب ابلهان خاموشیست
فاریاسلطان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8679 ژنتیکی بوده دلیلش؟ من میشناختم یه نفر اسنطوری بود هورمون رشد تزریق کردن اوکی شد ولی نمیدونم ... ب بچه کوچکم هورمون رشد میزنن جواب ابلهان خاموشیست
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 متوسط هستیم ملاجشم نبسته هنوز یسمت دکتر احمق بردم هچی حالیشون نمیشه دكتره به گفت بعد از دوسال به وزنه بچه ونجح نكن به هوشش و مغزش توجه كن منم ديگه بيخيال شدم خدا ميدونه چه كارا نكردم ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 قدش چقده نميدونم ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!