2777
2789
عنوان

واقعا چراااا

87 بازدید | 17 پست

دخترخاله ی شوهرم روضه گرفته همه رو دعوت کرده همه جاریامو

حتی خواهرمو که جاریمه،منو دعوت نکرده

واقعا چراااا ،آخه من هیچ کاری هم نکردم،حتی حرفش پیش نمیاد که بخوام کاری کنم یا حرفی بزنم ،بنظرتون چرا دعوت نکرده؟

و مهم تر از اون منکه خودم میگم دخترخاله شوهرررر کیه بابا ولش کن،فامیلای درجه ۱شوهر بدرد نمیخورن چه برسه به دختررررر خاله

چرا باید ناراحت شم و بیام اینجا تاپیک بزنم،منو به راه راست هدایت فرمایید

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چرا خیلیا ازمن خوششون نمیاد😑من هم مهربونم هم با ادب

با کسی هم دشمنی نمیکنم

ولی حداقل ۴۰ درصد آدمای دورم ازم خوششون نمیاد

منم مثل خودتم 

ببین هر چقدرم بگیم دختر خاله شوهر کیه و فلان ، اخرش ادم یه حس بدی داره نسبت به این موضوع 

منم همیشه حس نکبتی میگیرم بلا نسبت شما 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
منم مثل خودتم  ببین هر چقدرم بگیم دختر خاله شوهر کیه و فلان ، اخرش ادم یه حس بدی داره نسبت به ...

آره😑😂منم فکرم همش درگیره

هی فکر میکنم نکنه بخاطر وضع مالمیون یا اینکه خونه نداریم منو از بقیه جاریام حتی خواهرم سوا میکنن😞

آره😑😂منم فکرم همش درگیره هی فکر میکنم نکنه بخاطر وضع مالمیون یا اینکه خونه نداریم منو از بقیه جار ...

شخصیتت ارومه؟؟ 

از اینایی که کاری به کسی نداری؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دقیقا خیلی آرومم و ساکت

مثل خودمی 

برا همین کسی از ما خوشش نمیاد 

هر چقدر زبون باز تر باشی بیشتر عزیزی 

هر چقدر بیشتر سرت تو زندگی بقیه باشه بیشتر میخانت

مثل خودمی  برا همین کسی از ما خوشش نمیاد  هر چقدر زبون باز تر باشی بیشتر عزیزی  هر ...

واقعا چرا خب؟؟؟من سر این موضوع خیلی اذیت میشم

واقعا چرا خب؟؟؟من سر این موضوع خیلی اذیت میشم

نمیدونم شاید چون حوصله سربریم 

ولی یکی به من گفت شماها هیچ قدرت جذبی ندارین 

برا همین تعداد افرادی که از شما خوششون میاد خیلی کمن و اوناهم کسایی هستن که باهاشون رفت و امد کردین و شخصیتتونو شناختن

نمیدونم شاید چون حوصله سربریم  ولی یکی به من گفت شماها هیچ قدرت جذبی ندارین  برا همین تع ...

دلم گرفت😔تو با این قضیه کنار اومدی؟

دلم گرفت😔تو با این قضیه کنار اومدی؟

خب کنار نیام چیکار کنم 

با خودت تکرار کن، همینی که هست