2777
2789
عنوان

سرفه های دخترم هر کاری میکنم قطع نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شربت برونشی پرت من به دخترم دادم واقعا عالی بود.خیلی سرفه می‌کرد حتی اسپری هم میزدم واسش این شربتو د ...

منم اینو شنیدم 

سرفه دختر شما خشک بود یا خلطی؟

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
دادم عزیزم اثر نداش

واقعا؟

پسر من‌ و کل بچه های فامیل از این شربت خوردن کامل بر طرف شد

مرتب میدادی؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
دخترتون چند سالشه؟بخدا خونه ام مثل داروخونه شده هرچی شربت میدم انگار نه انگار.قرص مونته لوکاست بخرم ...

دقیقا سرفه دختر منم ی صدا عجیب میده دیگه 😭

نه عزیزم قرص هیچ اثری نداش

دخترم شیش سالشه پیش دبستانی امسال 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
واقعا؟ پسر من‌ و کل بچه های فامیل از این شربت خوردن کامل بر طرف شد مرتب میدادی؟

بله مرتب دادم و دریغ از یکم بهتر شدن 

شربت برونشی پرت من به دخترم دادم واقعا عالی بود.خیلی سرفه می‌کرد حتی اسپری هم میزدم واسش این شربتو د ...

عزیزم میشه بگی سرفه دخترت خشک بود یا خلطی؟

خلطی بود بیشتر ولی واسه سرفه خشکم خوبه این شربت فرقی نداره

اخه من تو بروشورش خوندم برا برونشیت فایده داره ک همون سرفه خلطیه

فک نکنم برا خشک هم اثر داشته باشه 😓