2777
2789
عنوان

سقط جنين با نظر دكتر

222 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزيزم من با نظر دكتر به علت اينكه ديگه قلبش نميزنه بايد سقط كنم  توي خونه با دارو گياهي و … سقط نشدش   

دوستاني كه اطلاع از داروخانه هاي دولتي زايشگاه ها دارن ميشه راهنماييم كنن كدوم داروخانه ميده و چه مداركي ميخوان من فقط سونوهام و نسخه دكتر دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش سقط میشه برا منم قلبش تشکبل نشده بود دوازده هفته خودش افتاد بدون هیچ دارویی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
 الان ١١ هفته هستم و  يكي از قل هام توي ٨ هفته و اون يكي هم توي ٨ هفته ٣ روز ديگه قلبشون ...

سلام عزیزم دختر من تو هفته ۲۳ ایست قلبی کرده بود هفته ۲۶ با قرصایی ک دکتر داد زایمان کردم قرصامو دارم اگر میخای میتونم کمکت کنم.

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
سلام عزیزم دختر من تو هفته ۲۳ ایست قلبی کرده بود هفته ۲۶ با قرصایی ک دکتر داد زایمان کردم قرصامو دار ...

سلام ممنونم عزيزم از بيمارستان محب ياس بالاخره تونستم پيدا كنم

سلام ممنونم عزيزم از بيمارستان محب ياس بالاخره تونستم پيدا كنم

امیدوارم بارداری بعدیت خوب پیش بره 🙂🌺

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .