2777
2789

سلام دوستان من 39 سالمه دوساله پریودام قطع شده با ذخیره تخمدان یک دهم برای بچه دوم میخواستم اقدام کنم که دکتر گفت یاعسه شدی و فقط میتونی تخمک آهدایی بگیری خواهش میکنم کسایی که مشکل من و داشتن ولی تونستن طبیعی باردار بشن یا قاعدگی شون برگشته بیان بگن چه کارها و چه درمانی کردن به ما امید بدن 

عزیزم برو اینستا پیج خانم فلورا تاجیکی خیلیارو دیدم با مشکل شما چند ماه زیر نظر ایشون اصلاح سبک کردن درمان شدن و طبیعی باردار شدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو اینستا پیج خانم فلورا تاجیکی خیلیارو دیدم با مشکل شما چند ماه زیر نظر ایشون اصلاح سبک کردن ...

عزیزم برا ما که یاعسه شدیم فقط میگه لایوا رو گوش کنید پیجشونو دارم تا اندازه ای دارم اصلاح سبک میکنم مکملایی هم که گفتن دارم مص ف میکنم فعلا که هیچ نتیجه ای ندیدم 

عزیزم برا ما که یاعسه شدیم فقط میگه لایوا رو گوش کنید پیجشونو دارم تا اندازه ای دارم اصلاح سبک میکنم ...

یعنی برای مشکل شما پکیج ندارن؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
استارتر دو سال پریودات قطع شده هیچ اقدامی نکردی واسه پریود شدن همونزمان؟ 

چرا عزیزم انواع داروهای گیاهی و پیاز درمانی هم کردم کلا سه چهار بار پریود شدم  ولی داروهای هورمونی استفاده نکردم

منم از ۳۹ سالگی یایسگی زودرس دارم ولی بچه نمیخوام قرص میخورم استروژن و مروژسترون بخاطر استخونام

منم دیگه کم اوردم گرگرفتگی و بی خوابی خیلی اذیتم میکنه میخو ام شروع کنم قرص بخورم

منم از ۳۹ سالگی یایسگی زودرس دارم ولی بچه نمیخوام قرص میخورم استروژن و مروژسترون بخاطر استخونام

تو شرایط ما قرص هورمو نی مصرف کنیم بهتره تخمدانها رو فعال میکنه ولی خوب از بارداری هم جلوگیری میکنه 

چرا عزیزم انواع داروهای گیاهی و پیاز درمانی هم کردم کلا سه چهار بار پریود شدم  ولی داروهای هورم ...

دکتر یعنی نرفتی؟ 

اگه دکتر رفتی گفت علت قطع پریودت چی بوده اونزمان؟ چی کم داشته بدنت؟ 

دکتر یعنی نرفتی؟  اگه دکتر رفتی گفت علت قطع پریودت کی بوده اونزمان؟ چی کم داشته بدنت؟

چرا دوسال پیش ی دفعه پریودام قطع شد البته قبلش تنبلی تخمدان داشتم ی ماه و دوماه عقب مینداختم ولی هیچ وقت آز ذخیره و اف اس اچ برام ننوشتن تا اینکه سه ماه پریود نشدم از اف اس اچ و ذخیره دام اف اس اچ 70 بود ذخیره 0/2 گارسال دوباره از. آدم شده بود0/1

چرا دوسال پیش ی دفعه پریودام قطع شد البته قبلش تنبلی تخمدان داشتم ی ماه و دوماه عقب مینداختم ولی هیچ ...

علت قطع پریود یعنی کمبود ذخیره تخمدان بود.؟ 

مثلا کمبود استروژن و پروژسترون نداشتی؟ یا بالا بودن پرولاکتین یا امثال اینها 

علت قطع پریود یعنی کمبود ذخیره تخمدان بود.؟  مثلا کمبود استروژن و پروژسترون نداشتی؟ یا بالا بو ...

وقتی اف اس اچ بالا میره پریود قطع میشه یعنی هورمون استروژن پروژسترون دیگه تو بدن تولید نمیشه خیلیا رو دیدم با ذخیره کم پریود شدن