2777
2789
عنوان

چالش، همین لحظه داری ب چی فک میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 140 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب اینکه چقدر من واس همه خوب بودم و هیچکس واس من خوب نبود‌......

هر کی ب من رسید ب نحوی نشون داد که ی ادم چقدر میتونه بد باشه

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
داییم باید عمل کنه خیلی دوسش دارم واقعا نگرانم. 

ن عزیزم نگرانی نداره ک براش دعا کن ب سلامت بره و برگرده 

انشالله ک تنش همیشه سالم باشه عزیزم 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

ب اینک چرا انقد زندگی گنده،چرا بعضی وقتا اتفاقایی میوفته ک حقمون نیس،چرا ادما انقد نامردن قدر خوبیاتو نمیبینن،هزارو یک دلیل وچرا تو ذهنمه ،گریه هم ک دیگ نگم برات چشمم کور شده والا

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

شام چی بزارم و چرا ۲روز فوتبال جام جهانی نیس حوصلم سرمیره بد عادت کردم ب این توپ جام تموم شه حوصلم س ...

دقیقا منم به همینا فکر میکردم به علاوه قبل از اینکه دست به کار شام شم برم ی ویفر با کاپوچینو بخورم خودم تقویت کنم بعد 🤭😁

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️