2777
2789

بچه ها من الان ازدواج کردم این قضیه هم مال حدودا ۱۲ سال پیشه حالا یهویی یادم افتاد این قضیه رو بعد میگم شاید من توهم زدم اصلا 

من اون موقع دانشجو بودم تنهایی همراه عموم اینا رفته بودم مسافرت زیارتی با اتوبوس بعد تو مسافرخونه اتاق کناریمون چند تا جوون مجرد بودن.حالا منم اصلا تو این باغا نبودم خیلی سر ب زیر و آروم با عموم اینا می‌رفتیم زیارت و خیابونو برمی گشتیم 

یروز یه تور مسافرتی گذاشتن گفتن هرکی میخواد بیاد عموی منم گرفت که بریم یکی از این پسرا هم اومده بود وسط راه راننده آهنگ محلی گذاشته بود و کلا فضای ون خیلی شاد شده بود😂وقتی داشتیم یه جا پیاده می‌شدیم من یه لحظه چشمم افتاد به این پسره اونم همینطور از این مدلا که نگاه ها بهم گره میخوره...خخخخ 

بعد که برگشتیم مسافرخونه اون جلوتر داشت می‌رفت داخل منم عقب تر بودم و زنعموم هم با بچش یادم نیست یا جلوتر بودن یا عقبتر...این پسره کنار واساد تا من اول برم داخل البته منم محل ندادمو رد شدم..اما یه حسی می‌گفت این یه توجه خاصه...بعدم شبی که داشتیم برمی گشتیم یه جا اتوبوس واساد برا شام این بنده خدا همینجور هی نگاهم میکرد هی قدم میزد پای اتوبوس و در همین حد موند😂😂😂😂

یهو که یادمو اون مسافرت و این پسره میاد میگم یعنی از من خوشش اومده بوده یا من اشتباه میکنم و مثل همه دخترا تو اون سن توهم برم داشته بوده😂😂😂نظرتون؟؟؟

نگین حالا مگه مهمه،نه واقعا مهمم نیست😂در حد فانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه شدی ؟؟؟ عاشقتتتت بوده..‌‌حتی هنوزم بهت فکر میکنه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

پسری ک واقعا کسیو بخاد میره خواستگاریش  یا حتی اگه نمیخواد فعلا بیاد خواستگاری شرایطشو نداره یا هرچی.. اگه دختره رو میخواد بیاد بگه من فعلا شرایطم همینه ببینه مزه دهن دختره چیه شاید واقعا دختره هم خوشش بیاد براش صبر میکنه :)

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
پسری ک واقعا کسیو بخاد میره خواستگاریش  یا حتی اگه نمیخواد فعلا بیاد خواستگاری شرایطشو نداره یا ...

آره این فقط ی حس کوچولو بود آخه تو دوروز مسافرت طرف خوششم بیاد پسر تک و تنها بدون خانواده چی بگه مثلا😂