2777
2789
عنوان

بچها امشب میرم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 33 پست
برای رفتن دیرنیس خوب فکراتوبکن همه جوانب درنظربگیر.شایدخاستی برگردی وجایی میری وچطورمیری و.... طلاق ...

همه راهارو رفتم چندبار شکایت کردم دوباره برگشتم گفتن بچه بیار درست میشه ک بچمم سقط شد و تهمت زدبهم معلوم نیس مال کدوم حرومزادس.اخه من توخونه باکی بودم ک اینطورگفت ۱سال پامو بریده ازهمه جا تک تنها دق کردم اماخودش همش باخانوادشه منم زندگیمو میخوام کنم 

خدا جونم هوامو داشته باش❤️❤️❤️🧿💘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تکلیفتو اول باید با خودت مشخص کنی.اگه شوهرت معتاده و به فکر طلاقی پس چرا توی تاپیک های قبلیت گفتی توی اقدامی

دوستان میشه لطفا برای حل مشکلم ی صلوات بفرستین.انشالا دلتون همیشه شاد باشه
ببین تو فقط یه بار بچگی میکنی یه بار جوونی میکنی چرا بخاطر حرف برادرت میخوای جوونیت رو حروم کنی؟ و ا ...

همونو بگو ب مادرم‌گفتم اوندم کسی بهم نباید چیزی بگه باید پشتم باشید گفته خیالت راحت تامن هستم کسی نمیتونه چیزی بگه مادرم دوسم داره

بنظرم اول ی کارپیدا کن و مستقل شو بعد طلاق بگیر.خونه مامانتم بری اوضاعت بهترازینجا نیستا بخاطر داداش ...

شوهرم کارش توخونس گفتم ک خلافکاره بعدشم‌مادرم اومد ی بار جوری فوش داد بهش مادرم گفت غدورم شکست من بایدهمون موقع میرفتم اما صبرکردم

شما تکلیفتو اول باید با خودت مشخص کنی.اگه شوهرت معتاده و به فکر طلاقی پس چرا توی تاپیک های قبلیت گفت ...

درسته بچه خواستم ک ازتنهایی دربیام زندگیموکنم چون بچه میخواد ولی هرچی فکرمیکنم نمیشه نمیتونم.

به دادشت چه مربوط تریاکم بشه تحمل کرد مشروب فروش نمیشه به نظرم دنیا آخرت آدم و خراب می‌کنه ولش کن داداشت هم غلط کرده نزاره پدرمادرت چیکاره آن پس به اونا ربط داره

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم