2777
2789
عنوان

درمان سرفه بچها.

29006 بازدید | 20 پست

پسرم شش سالشه از اول مهر سرفه و بیماری.هرجور دارویی دادم باتجویز دکتر.برم هگزین.پدی کاف.پروسپان و....

تا اینکه عطاری رفتم پیش دکتر ایشون گفتن علت سرفه از رطوبت زیاد بدنه.

روغن کرچک زیر گلو بزنید .بادام  و تخم مرغ رسمی زیاد بدید بچه بخوره.صبحها ابلیمو عسل ناشتا با اب ولرم بخوره.

و ی دستور داد که انجام دادم خیلی موثر بود.

بیست دانه بادام خیس بدید و پوستشو بکنید اسیاب کنید داخل دو لیوان شیر بریزید و کمی گل ختمی یا گل بنفشه و پودر به دانه داخلش بریزید خوب ک جوشید از صافی رد کنید سه قاشق نشاسته بهش اضافه کنید و دوباره رو اجاق هم بزنید شبیه مصقطی میشه.اخرش ی قاشق عسل بهش بزنید و خوب مخلوط کنید.تو روز قاشق قاشق بدید بخوره بچتون.

من انجام دادم و واقعن سرفه شوخیلی کم کرده.

گفتم اینجا بگم شاید مادری به کارش بیاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شربت زوفا از عطاری گرفتگ دادم عالی بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من شربت زوفا از عطاری گرفتگ دادم عالی بود

دادی بچت خورده جور شربتیه 

بچت چند سالشه ما هممون مریض شدیم 

چند روزه بچم مدرسه نرفته از بس سرفه های شدید داره 

چند بار بردم دکتر فرقی نکرد 

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀
دکتر سنتی کجا رفتین تهران هستین 

نه تهران نیستم عزیزم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خیلی ممنون‌ مهربونم

شما پسرتون معده اش درد نمیکرد؟ پسر من بزرگتره ۱۴سالشه‌ هیچی نمیخوره میگه معدش‌ اذیت میشه‌ بعدم شرمنده بالا میاره بهش چایی نبات دادم فرق نکرد چون چیزیم‌نمیخوره میبرم‌ سرم میزنه‌ که اذیت میشه با کلی گریه نمیدونم چیکار کنم از دکتر متخصص وقت‌گرفتم ولی هنوز نوبتمون‌ نشده

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
دادی بچت خورده جور شربتیه  بچت چند سالشه ما هممون مریض شدیم  چند روزه بچم مدرسه نرفته از ...

اره روش نوشته ۶سال ب بالا ولی بچم ۴سالشه گفت عیبی نداره بدی

کاملا گیاهیه. بگیرید بخورید ۲_۳روزه خوب خوب میشید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خیلی ممنون‌ مهربونم شما پسرتون معده اش درد نمیکرد؟ پسر من بزرگتره ۱۴سالشه‌ هیچی نمیخوره میگه معدش‌ ...

پسر من از مهر شش بار سرماخورد.انقدر سرفه داره ک نگو.

ولی با همین نسخه گیاهی بهتر شد.

چون شیمیایی دیگ انگار فایده نداشت.

البته دمنوش اویشن هم بهش میدم.

ته پاهاشو ویکس بزن قبل خواب.اینم دکتر گفت

اره روش نوشته ۶سال ب بالا ولی بچم ۴سالشه گفت عیبی نداره بدی کاملا گیاهیه. بگیرید بخورید ۲_۳روزه خوب ...

باشه میدم از عطاری میگیرم خدا کنه خوب بشن 

دخترمم پنج سالشه بهش میدم 

خدا کنه اثر کنه خیر ببینی 

ولی میترسم یه وقت ضرر نکنه🥺

باشه میدم از عطاری میگیرم خدا کنه خوب بشن  دخترمم پنج سالشه بهش میدم  خدا کنه اثر کنه خی ...

شربت معروفیه

خیلی عالیه من چندساله میشناسم این شربتو

شربت معروفیه خیلی عالیه من چندساله میشناسم این شربتو

خیر ببینی دعا کن خوب بشن 

بخدا خوب بشن کلی برات دعا میکنم 😘

پسرم سرماخورده، عطسه و آبریزش بینی داره، سرفه هم داره، میگه گلوم درد میکنه ولی آنتی بیوتیک پیدا نمیشه بدم بهش در ضمن شربت خوردنشم مصیبته، دفعه ی پیش سرماخوردگی داشت آنتی بیوتیک ندادم گلوش چرکش بیشتر شد گوشاشم عفونت کرد و تب اینا و خیلی دیر درس شد یه ماه بیشتر طول کشید، الانم حرفم اینه چیزی برای عفونت گلو گیاهی هست بدم خشک کنه عفونتو؟؟ میترسم بعدا عفونت رفع نشه باز بزنه به گوشش و تب اینا

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خیر ببینی دعا کن خوب بشن  بخدا خوب بشن کلی برات دعا میکنم 😘

انشالله

سرخ کردنی ام درست نکن

روغن زیتون گرم کن باهاش روزی ۴بار سینه و گلوشونو ماساژ بده