eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25526 عنوان کسی هست برام قران بخونه؟؟ 140 بازدید | 20 پست بچه ها تا شب وقت داره برای مریض که امروز عمل کرده آی سیو هست به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃 1401/09/16 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 کدوم سوره 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25526 کدوم سوره عزیزم جز ۱۳ و ۱۴ مونده به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 عزیزم جز ۱۳ و ۱۴ مونده تاشب حتما باید بخونیم؟؟ 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25526 موثر تر از سوره حمد نداریم من یه حمد میخونم برای بیمارتون خیلی ممنون ختم قران نذر کردن براشون به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25526 تاشب حتما باید بخونیم؟؟ بمن هم گفتن تا شب حالا اگر کمتر هم میتونید اشکال نداره بقیش خودم میخونم به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 بمن هم گفتن تا شب حالا اگر کمتر هم میتونید اشکال نداره بقیش خودم میخونم من از اول جز ۱۳تا سوره رعدایه ۱۸میخونم از اون به بعدش وتو بخون 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25526 من از اول جز ۱۳تا سوره رعدایه ۱۸میخونم از اون به بعدش وتو بخون خیلی ممنون انشالله حاجت روا بشید به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 خیلی ممنون انشالله حاجت روا بشید فداتشم ببخش قران های خودمم مونده نشد کامل بردارم اب هامونم قطع منتظرم اب بیاد پاشم نمازمو بخونم 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
eleza مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25526 فداتشم ببخش قران های خودمم مونده نشد کامل بردارم اب هامونم قطع منتظرم اب بیاد پاشم نمازمو بخو ... خیلی هم ممنون من خودم قرار شد ۳جز بخونم خونه نبودم کار پیش اومد الان دارم میخونم بقیه اش را به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 خیلی هم ممنون من خودم قرار شد ۳جز بخونم خونه نبودم کار پیش اومد الان دارم میخونم بقیه ... قبول باشه گلم 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
niilo عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2175 من از اول جز ۱۳تا سوره رعدایه ۱۸میخونم از اون به بعدش وتو بخون ۱۹ رعد تا آخر جز ۱۳ رو هم من میخونم
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 خیلی هم ممنون من خودم قرار شد ۳جز بخونم خونه نبودم کار پیش اومد الان دارم میخونم بقیه ... عزیزم بقیه جز که من گفتم ویکی کاربر دیگه میخونه😍 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 ۱۹ رعد تا آخر جز ۱۳ رو هم من میخونم قبول باشه گلم 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃