2777
2789
عنوان

كارهاي انلاين اينستا واقعيه؟

127 بازدید | 12 پست

سلام دوستان اين كارهاي انلاين اينستا مثل گويندگي و ادميني و تايپ و اين چيزا واقعيه؟؟

ي پيج پيدا كردم كه حتي استعلام فتا و ادرس شماره هم گذاشته 

شرايط رو ازشون پرسيدم گفتن ١٠٠ تومن بايد اولش بدم و ي سري اموزش هابهم ميدن و ماهيانه پول ميدن

خواستم بدونم كسي هست كه اينجور كاري داشته باشه؟؟

از این تاپیک صدتا دیدم

کلاهبرداریه

کلاهبرداریییی

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاااا و ابدااااااا

همشون الکیه پول رو میگیرن و بعدش دیگه خبری از کار نیست

به هیچ وچه اعتماد نکنید ، شمارو عضو کانال های تلگرامی میکنن و میگن کار تایپ رقابتیه و تهش هیچ کاری به شما نمیدن

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

کلاهبردار هستن

اصلا پرداخت نکنید 

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

تماما دروغ پولو میگیرن بلاک میکنن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من کردم یه بار

صد تومن پول دادم برای کار تایپ

عضو چنل که شدم مثلا دوباره ۳۰۰ تومن باید میدادی فایل رو دریافت میکردی تا یه تاریخی ارسال میکردی پول می‌گرفتی.

فایل های رایگانشونم اینجوری بود که مثلا ساعت ۴ میزاشت تو باید تا۶ تحویل میدادی بعد اونقدر زیاد بود که تا ۶ تموم نمیشد مگر حرفه ای بوده باشی برای تایپ.

کلا من خیری ندیدم و به نظرم دروغه به شما هم پیشنهاد نمکنم

💀👀...Eccentric 

دروغه دروغه پول من رو هم گرفتند و بردند و هیچ صاحبی هم نداره .... 

برای اصالتش رو هم چک کنی یه جایی توی تبریزه ولی تهرانند و کلی استوری از واریزی هاشون میذارند با مبالغ بالا که همش الکیه