2777
2789
عنوان

بند ناف دور جنین

107 بازدید | 11 پست

امروز سونو داشتم 31هفته. گفتش که بند ناف یه دور دور گردنش پیچیده .خیلی نارحت و نگرانم .کسی تو بارداریش خودش یا اطرافیانش اینجوری بوده . طبیعی زایمان کرده یا سزارین . بچه سالم بدون مشکلی بدنیا اومده . من زایمانم طبیعی بود این دومی بارداریمه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری قبلیم دوسال پیش تاپیکام هست 

از ۱۲ هفته بندناف دور گردن پسرم بود جز موارد نادر بود تا اینکه ۳۸ هفته زایمان کردم  طبیعی با دو دور بندناف دور گردن پسرم دنیا اومد

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

ره ذآذآش کوچئکه منم همین طوری بود 

موقع زایمان همچی درست شد

منم باردارم میشه سوالمو جواب بدین

جنسیت نی نی تون چیه

تشخیص غربالگری اول درست بود ایا

ضربانش چند بود ان تی

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

من 

اره دو دور دور گردنش پیچیده هر روز نوار قلب ازش میگیرم امروز ک اومدم نوارقلب بگیرم گفت کند ضربان قلبش بستریم هی چکش میکنن احتمالا شبی سزارین میشم یا فردا

ره ذآذآش کوچئکه منم همین طوری بود  موقع زایمان همچی درست شد منم باردارم میشه سوالمو جوا ...

تو nt گفت پسره و پسر هم هست امروز سونو 31هفته دادم البته آنومالی هم گفت که پسره .