2777
2789

خیلی چیزا.اینکه اگر کسی غیبت من و می‌کنه برام مهم نباشه چون منم غیبتش و میکنم.باید با آدم های پست کاری نداشته باشم ..آدم ها رو همون طور هستن قبول کنم عوضشون نکنم یا انتظار نداشته باشم ازشون.برای هر کسی ب میزانی ک بهم اهمیت میده اهمیت بدم...قدر پدر مادرم و بدونم چون اگر روزی خدای نکرده بمیرن دلم براشون تنگ میشه و حسرت میخورم چرا کمکشون نکردم.پس انداز کنم.کلی هنر یاد بگیرم .خدارشکر کنم همیشه فعلا اینا🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی معلمی داشتیم میگفت گلدوزی و خیاطی آرایشکری رو کناز درس خوندن تابستونا برین یاد بگیرین ما مسخره کردیم حرفشو . دانشکاه رفتیم لیسانس و فوق شدیم دیدیم کسانی ک مهارتی دارن موفق ترن تا کسانی ک تحصیلات عالی دارن . فهمیدم ک اگر نتونی از تحصیلاتت استفاده کنی هیچ ارزشی نداره . مثل عالم بی عملی . مهارت چیز دیگه ایه. دیر فهمیدم ولی  .