2777
2789
عنوان

سوزش گلو 😑😑

17343 بازدید | 19 پست

سه چهارروزه گلوم ملتهبه روز اول اب دهن ب سختی قورت میدادم اب نمک قرقره کردم لیمو عسل خوردم و انتی بیوتیک دوسه تا خوب شد بعد روغنی خوردم الان ی حالت سوزش داره علتش چیه بنظرتون برم دکتر؟ انگار ک خراشیده باشنش همچین دردی داره

من اگر نیکمو گربد تو برو خود را باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنتی بیوتیک دوره داره مگه مسکنه از خودت ۲ ۳ تا بخوری 

تموم شد دیگه نخریدم، ولی ازیترومایسین دارم اونم انتی بیوتیکه میشه دیگه؟ 

تموم شد دیگه نخریدم، ولی ازیترومایسین دارم اونم انتی بیوتیکه میشه دیگه؟ 

نظر منو میخوای برو بزار پزشک برات آنتی بیوتیک مناسب بنویسه عزیزم 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

احتمال داره در حال ابتلا به بیماری ویروسی مثل سرماخوردگی یا آنفولانزا باشی... بنابراین الکی آنتی بیوتیک نخور که بیماری ویروسیو خوب نمیکنه فقط بدنتو ضعیف میکنه

من باشم صبر میکنم ببینم دیگه چه علائمی بروز میکنه، اگه درحد آبریزش بینی و عطسه باشه و یه سرمای ساده که اصلا دکتر نمیرم، کم کم خوب میشه مسکن میخورم گاهی، اما اگر بدن درد و اینا داشتم و آنفولانزا یا چیزای دیگه بود میرم دکتر

احتمال داره در حال ابتلا به بیماری ویروسی مثل سرماخوردگی یا آنفولانزا باشی... بنابراین الکی آنتی بیو ...

از شنبه اینطوریم خوب شد دوباره روغنی خوردم یا چی الان سوزش داره به جای گلودرد روز اول خیلی بد بود فقط ب زور اب دهن قورت میدادم

علایمم همین گلودرده فقط ینی سوزش 

بله منوبچه هام هم گرفتیم دوروزگلوم بادکرده بودمثل شما لیمووعسل وایناخوردم چندتاهم آنتی بیوتیک یکم بهترشددوروزبعدگلوم داشت می‌سوخت من هیچی نخوردم بعدش آب دهن قورت دادنی گوش هامم دردمیکرد،درمون نکنی به سرفه خشک تبدیل میشه گلوم تیرمیکشیدمثل اینکه سوزن میزدن خیلی هم دیرخوب میشه.نمیدونم دیگه چه مریضی هس همه اینجوری میشن

بله منوبچه هام هم گرفتیم دوروزگلوم بادکرده بودمثل شما لیمووعسل وایناخوردم چندتاهم آنتی بیوتیک یکم به ...

ای بابا پس برم دکتر ببینم چی میگه ب امید بهبودی 😑

بروبیابمن بگوچیگفت

مگه هنوز خوب نشدی، منم با گفته های اینجا هرکاری کردم فعلا ک خوب نشده کامل بنظرم اگه خوب نمیشی باید معاینه شی