2777
2789

دوماه ماهه درگیریم تا میاد ی هفته حالشون خوب میشه باز سرفه هاشون شروع میشه ابریزش بینی شروع میشه هر دکتری بردم تا الان ۶بار بردم هر نوع امپول انواع شربت و انتی بیوتیک 

شربت های کوریزان ایورامی پلاژین کیدز ستریزن کو اموکسی کلاو استامینوفن سالبوتامون 

غیر از اینا شربت دگ میشناسین ک برای سرفه یا ابریزش جواب داده باشه بخدا خستم 

همش سرما میخورن انگار بدنشون ضعفیه جز زینک پلاس چ داروی قوی میشناسین ک بدنشون قوی کنه یکیش ۲سالش اون یکی توی ۴سال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه فقط اکسپکتورانت کدیین 

منم دخترم گلوش داشت پاره میشد از سرفه 

رفتم دکتر بهش گفتم بچه خواهرمم همینطوری بوده با اکسپکتورانت کدیین خوب شده اونو بنویس این گیاهیا و... اثر نمیکنه بچه دارغون شده 

اونو نوشت باور کن فقط دوروز دادم خیلی زود خوب شد 

البته آخرای مریضی هم بودا 

ولی خوب از همون روزی که دادم تغییرو حس کردم 

دختر خواهرمم همینطور 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شربت ایمونیس‌و آسماویت خیلی عالی هستند برای تقویت سیستم ایمنی و شربت زوفا عسلی برای سرفه حتما بگیر

بخدا ی پام دکتره ی دستم همش شربت و ... زندگی نداریم ولا ممنون عزیزم حتما میخرم امروز

پسر منم همینجور بود عزیزم 4 سالشه.هرروز شیره گوشت بهش دادم خداروشکر خوب شد

گوشت ماهیچه گوسفند بگیر بزار توشیشه.یه کوچولو پیاز با چندتاقطره آب جوش بریز تو شیشه و درشو ببند بزار تو قابلمه که نصفش آبه و بزار روی شعله گاز.بزار سه چهار ساعت بجوشه بیشترم بشه بهتره.اون آب گوشت که تو شیشه هست رو یکم نمک بزن بده بچه هات بخورن خیلی مقویه

من از صبح ساعت 8میزاشتم ساعت 1میدادم بخوره

منم جفت بچه هام تقریبا از اواخر شهریور دارن‌میگیرن ولی اینسری گوش شیطون کر ی یک ماهی هست تقریبا سراغ ...

ان شالاه ک همیشه سالم و سرحال باشن ادم راضیه خودش هرجور بیماری بگیره اما بچه هاش سالم باشه 

اره خیلی رعایت میکنم

عزیزم دیگه دارو نده ولی به جاش دم نوش  اویشن اب پرتقال اب سیب اب هویج چای زنجبیل و دارچین البته کم بریز هفت تخمه دانه به به پخته شده سوپ و مایعات بده شلغم بپز بخورن ابلیمو عسل هم خوبه حوله گرم بزار رو پیشیونیشون که سینوس هاشون گرم بشه اگه میتونن فین کنن ک خلط وارد بدن نشه 

سرفه فقط اکسپکتورانت کدیین  منم دخترم گلوش داشت پاره میشد از سرفه  رفتم دکتر بهش گفتم بچ ...

دسته گلت درد نکنه منم انواااع شربت سرله دادم اصلا فایده نداره دو روز خوبن باز شروع میشه

اگ اسهاله امی لوپرا واس سینه و سرفه،شربت سینه تیمیان بود فک کنم واس ابریزش سیتریزین دیفن هیدرامین ...

ن خداروشکر اسهال نشدن فقط این سرفه و تب و ابریزش ول نمیکنه 

ممنون گلم بابت راهنماییت

ان شالاه ک همیشه سالم و سرحال باشن ادم راضیه خودش هرجور بیماری بگیره اما بچه هاش سالم باشه  ار ...

ببین من دکتر خدا خیرش بده بهم گفت شیر کاکایو و بستنی ب هیچ عنوان نده من شیر کاکایو رو حذف کردم روند بهبودش خیلی خوب شد و ی ده روز بهشون فقط عصاره گوشت و ابگوشت و سوپ مرغ دادم و اصلا تو خونه سرخ کردین درست نکردم و دیدن هیدرامین هم میدادم با سرما خوردگی دیگه از بدنشون رفت خداروشکر  سیب پخته هم هر روز صبح و ظهر هم آب پرتغال و لیموشیرون و شربت آب و عسل هم عصر بهش میدادم

عزیزم دیگه دارو نده ولی به جاش دم نوش  اویشن اب پرتقال اب سیب اب هویج چای زنجبیل و دارچین البته ...

عزیزم این اب میوه های طبیعی کنار دارو براشون استقاده میکنم ولی اگ دارو ندم خیلی حالشون بد میشه 

بنظرت کنار بخاری حمومشون کنم ایرادی نداره؟ ی هفتس حموم نکردن