2777
2789

تموم نشده

ولی خب همه که روشون نمیشه بگن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده 

من خودمم از طرف تهیه کننده پیشنهاد داشتم 

خیلی بده حتما باید باهاشون بخوابی که بتونی باهاشون کار کنی و متاسفانه تعدادشونم زیاده 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
زیاده  من خودمم از طرف تهیه کننده پیشنهاد داشتم  خیلی بده حتما باید باهاشون بخوابی که بت ...

اها

ببین عزیزم

میخوام بدونم شما چه طاهر چه رفتار. 

کاری کرده بودی که نشون بدی مایلی

یا اگه نه و طرف مقابلتون بی شعور بوده

جواب منفی شما چه نتیجه ای داشت

می تو  هنوز هست ولی خیلیا روشون نمیشه اعتراف کنن  خانم ساناز طاری اعتراف کردن که تهیه کننده بهش پیشنهاد داده و  چکامه چمن ماه که قربانی شد

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
زیاده  من خودمم از طرف تهیه کننده پیشنهاد داشتم  خیلی بده حتما باید باهاشون بخوابی که بت ...

والا همه گیره

منو همسرم سر قضیه ای میرفتیم مشاور که بهبود بدیم روابطمون رو ( مشاور هم همسرم پیدا کرد و به من گفت بریم ) بعد یه مدت مشاور بی شرف وقتی با من به تنهایی مشاوره میداد گفت ازت خوشم اومده کاری میکنم بی سرو صدا جدا شی با من باش   

والا همه گیره منو همسرم سر قضیه ای میرفتیم مشاور که بهبود بدیم روابطمون رو ( مشاور هم همسرم پیدا کر ...

خیلی خوبه منم همینو پرسیدم

پس فقط تو سینما و تلویزیون نیست

و به نطر من تجاوز واقعی فرق داره با اونی که خودش مایل هست این کارو بکنه برای پیشرفتش