یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
می تو هنوز هست ولی خیلیا روشون نمیشه اعتراف کنن خانم ساناز طاری اعتراف کردن که تهیه کننده بهش پیشنهاد داده و چکامه چمن ماه که قربانی شد
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
زیاده من خودمم از طرف تهیه کننده پیشنهاد داشتم خیلی بده حتما باید باهاشون بخوابی که بت ...
والا همه گیره
منو همسرم سر قضیه ای میرفتیم مشاور که بهبود بدیم روابطمون رو ( مشاور هم همسرم پیدا کرد و به من گفت بریم ) بعد یه مدت مشاور بی شرف وقتی با من به تنهایی مشاوره میداد گفت ازت خوشم اومده کاری میکنم بی سرو صدا جدا شی با من باش