2821
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 44 پست
اشکال نداره، عوضش زودتر پیشرفت میکنید  پول خواهرشوهرت ربطی نداره، چون شما قرض کردید شما هم بای ...

اخه اش نخورده دهن سوخته اینا هیچ کمکی به ما نکردن برای دوتا پسراشون کمک کردن ولی ما نه شوهرم بیست تومن از پدرش خواست تا یه ماه قهر بود با پسرش ولی اون روز پسر بزرگش خواست چهل تومن داد بهش بخدا ما هم پولشو میدادیم فقط نمیخواستیم از غریبه بگیریم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه همسر شما از خواهرش پول قرض کرده حالا فرقی نمیکنه کجا پول رو خرج کرده باید قرضش رو پس بده 

اخه وقتی اونا ما رو درک نمیکنن  چیکار کنیم از کجا بدیم چرا ما بدیم به خواهرش گفته بود که میخواد برای خونه پدرش خرج کنه جدا نبودیم تو یک خونه بودیم 

بازم خدا رو شکر  خدا پشتت بوده

پارسال ماشین ارزون خریدیم گفتیم شوهرم کرایه نده مامانم شاغله شغلشم سخته به شوهرم ده تومن دادگفت پسرم هروقت داشتی پس بده بنده خداشوهرمم پس میدادمادرشوهرم هرروزمیگفت پس مدیا فکرکنم کادوبهت دادن هرروزم بهم میگفتی خب چیه از خونه بابات چی آوردی مگه فکرکن این ده تومن کادوه بخداقسم هرروزم زنگ میزنم میگن بیاباماشین مارواین ورواون ورببرمن می‌خوام یه جایی برم میگن نریدشلوغه اگه اطفاقی برای پسرمون بیوفته مسئولش تویی ولی دخترای خودشون هرروزتوخیابوناولن آخرشم همش سرکوفت دخترای زشت خودشوبه من میزنه هیچ کدومشون یه هزاری زیبایی ندارن

برام دعاکنیدخدابهمون داداش بده
میگم که عزیزم شوهرت باید بده یاخودش بده یاازپدرش بگیره بده شماهم درخاست کن وبگیرازشون

نمیدن باهامون قهرن هنوز میگن چرا جدا شدین بیایین خسارت جدا شدنتون رو بدین اینم تازه مد شده

پارسال ماشین ارزون خریدیم گفتیم شوهرم کرایه نده مامانم شاغله شغلشم سخته به شوهرم ده تومن دادگفت پسرم ...

اخ گفتی هیچکس به جز دختراشون مهم نیستن بخدا من حامله بودم اینقد دلم میوه میخواست برام نمیگرفتن ولی برای دخترشون هرجور میوه ایی میبردن اونم نه حامله بود نه مریض

اخه وقتی اونا ما رو درک نمیکنن  چیکار کنیم از کجا بدیم چرا ما بدیم به خواهرش گفته بود که میخواد ...

اره عین مال ما اون موقع هاعروسی من پدرشوهرم گفت ماعروسی نمی‌گیریم بابام گفت آخه مامیخواییم بگیریم دخترمن فقط۱۶سالشه دوس دارم عروس بشه اوناهم گفتم باشه میگیریم وقتی شوهرم رسیدخونه خودشون بهم زنگ زدگفت اگه عروسی بگیرم بایدخرجشوخودم بدم منم گفتم باشه نگیردیگه نگرفتم 

اخ گفتی هیچکس به جز دختراشون مهم نیستن بخدا من حامله بودم اینقد دلم میوه میخواست برام نمیگرفتن ولی ب ...

اره بخداقسم منم حامله بودم ۱۹سالم بودولی دخترخودش ۲۷سالش بودحامله نمیشدهمش بهم میگفت من اصلا راضی نیستم توبچه آوردی توزودبچه آوردی پسرمنومال خودت کنی پسرمن هنوزسنی نداره توبهش غصه بچه میدی بااینکه همسرم ۳۰سالش بودمیگفت زودمیخواست من بچه نیارم‌ بعدش بهم سرکوفت بزنه که دخترخودش زودبچه آورده عاقله

عزیزم

اول ازدواج همه این مشکلات مالی رو دارند. با مدیریت درست برطرف میشه.

حالا که همدل و همراه هستید با شوهرت. یواش یواش برطرف میشه

منم دوسال اول ازدواجم خیلی خیلی از نظرمالی سخت گذشت. بعد درست شد. گاهی یادم می افته گریه ام میگیره چقدر اونروزا سخت بودند.

نه خونه داشتیم نه ماشین نه پس انداز. پول من و تو نکن. حتی برای کسی هم تعریف نکن اگر میبینی ممکنه برات دردسر بشه.

فقط مدیریت درست کن. به زودی درست میشه ان شالله

چقدر بد هیچی مث عروسی نمیشه خیلی ظالم بودن 

آره بخدابعدش فهمیدم برای دخترای خودشون خودشون عروسی گرفتن اصلانذاشتن حسرت بمونه رودلشون

اخه وقتی اونا ما رو درک نمیکنن  چیکار کنیم از کجا بدیم چرا ما بدیم به خواهرش گفته بود که میخواد ...

شما قرض کردید پدر شوهرت که قرض نکرده خواهرشوهرت هم اگه میدونست موقع پس دادن انقدر درد سر وجود داره بهتون قرض نمیداد الانم کاری نکنید ی روز که واقعا نیاز داشتید به عنوان ی فرد بد حساب بشناسنتون و کسی بهتون پول قرض نده اما شما هم اگه پولت رو خرج خونه پدرشوهرت کردی بخواه البته خرج که میگم منظورم برای بازسازی و این حرفاس اما اگه خرج خورد و خوراک کردی که دیگه پس نمیدن چون اونا اون پول رو از تو قرض نخواستن خودتون خرج خونشون کردید

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد  
اره بخداقسم منم حامله بودم ۱۹سالم بودولی دخترخودش ۲۷سالش بودحامله نمیشدهمش بهم میگفت من اصلا راضی نی ...

اخ امون از این ادما من دردم کمه اینارم میشنوم دردم زیاد میشه

آره بخدابعدش فهمیدم برای دخترای خودشون خودشون عروسی گرفتن اصلانذاشتن حسرت بمونه رودلشون

مهم این دختراشون دختر شاه پریان ما هم پیازیم میریم تو چشمشون 

شما قرض کردید پدر شوهرت که قرض نکرده خواهرشوهرت هم اگه میدونست موقع پس دادن انقدر درد سر وجود داره ب ...

چرا قرض نخواستن ولی با کمال پرویی کفتن تو زن پسر مایی باسد بدی الانم باهاشون تو قطع رابطه اییم  دیشب رو سر برادر شوهرم جیغ کشیدم گفتم از خونم برو بیرون عین دارکوب اومده بود به پدرم میگفت تو باید بدی اخه ما کار بد کردیم پدرم همیشه از هر لحاظ حامیم بود اینا فکر خیالات برشون داشته ما قلط کردیم پول خواهرشو بدیم مگه من برای خونه خودم خرج کردم اره شوهرم یه اشتباهیی کرد این پدرشوهر من اون همه نفهمه نمیتونه بهمون کمک کنه چطور من باید بدم زهرمار کنن اون نمیتونه