2777
2789
عنوان

تو رو خدا برای مادرم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 51 پست
سرطان سینه عزیزم کشنده نیست جز سرطان های هست که درمان داره اطرافیان من خیلی سرطان سینه داشتن و خوب ش ...

حتما میفرستم عزیزم  خود خانم  فاطمه الزهرا دست همه  بیماران بگیره 😭😭

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

نگران نباش عزیزم. از خدا میخوام هم خودت هم مادر بزرگوارت همیشه سالم و سلامت باشین و هیچ وقت درد و غم نبینین.

براتون 14 تا حمد میخونم❤❤❤

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشالله چیزی نیست خدا بزرگه ،،برای مادرتون ایت الکرسی میخونم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
خدا جواب دل مهربونت بده 

قربونت عزیزم ممنونم❤️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الهی خودت و عزیزای دلت همیشه سالم باشید براتون آیت الکرسی میخونم شما هم من و دعا کنید که سخت محتاجم

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

سلام عزیزم من هر روز برا مامان شمام دعا میکنم چندسال پیش عمل کردن؟ قرص تاموکسفن میخوردن؟ الان علایمشون چیه؟ عددca153تو آزمایششون چند شده؟ ببخشید اینهمه سوال میپرسم آخه مامان منم ۴سال پیش عمل کرده الان عدد تومور مارکر رفته بالا شده ۱۷۳ خیلی نگرانم دکتر بهش ی قرص داده بخوره گفته یک ماه بعد دوباره آزمایش بده توروخدا جواب مو بدین الان مامانتو ن علائمی دارن دکتر شون قرصی چیزی داده یا نه؟

سلام عزیزم من هر روز برا مامان شمام دعا میکنم چندسال پیش عمل کردن؟ قرص تاموکسفن میخوردن؟ الان علایمش ...

سلام عزیزم ببخشید جواب سوالت دیر دادم مامانم از عملش یه ده سالی میگذره الان هم از همون سینه مشکوک یه نمونه گرفتیم تو رو خدا دعا کن جوابش خوب باشه  عدد ca15 یکم بالا رفته عزیزم ازمایش زیاد ملاک نیست زود مادرتون ببرین و سونو و مامو انجام بدین ان شاالله که چیز خاصی نیست مادر منم هفت سال قرص مصرف  کردن تاموکسیفن بهشون نساخت قرص لتروزول بهشون دادن الهی خدا همیشه مادرت شاد و سلامت باشه عزیزم 

سلام عزیزم لطفا اگه میبینی جواب منو بده منم مادرم یه توده بدخیم توی سینه اش هست اصفهان هم هستیم شما ...

سلام عزیزم شرمنده پیامتون ندیدم دکتر حکیمیان فلوشیپ سرطان سینه هستن نوبت گیریش سخته